Αγρίνιο: Διαιτητής… εξ ουρανού έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή την ώρα του αγώνα – «Μου είχε τύχει ξανά, με αγκάλιασε ο παίκτης»
20:12 - 13/11/2021
Αγρίνιο: Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν οι παρευρισκόμενοι στον αγώνα Αστέρα Καμαρούλας – ΑΕ Μεσολογγίου, για την Ά ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, καθώς ο διαιτητής του αγώνα χρειάστηκε να επέμβει για να σώσει τη ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agrinionews.gr, τα αντανακλαστικά και η αντίληψη του διαιτητή, Κώστα Τσοπλάκου, ήταν ο...
The post Αγρίνιο: Διαιτητής… εξ ουρανού έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή την ώρα του αγώνα – «Μου είχε τύχει ξανά, με αγκάλιασε ο παίκτης» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αγρίνιο: Διαιτητής… εξ ουρανού έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή την ώρα του αγώνα – «Μου είχε τύχει ξανά, με αγκάλιασε ο παίκτης»
Ο άτυχος ποδοσφαιριστής της ομάδας του δήμου Αγρινίου, έπεσε άσχημα στο έδαφος και του “γύρισε” η γλώσσα”, αλλά ο Τσοπλάκος έδρασε γρήγορα και κατάφερε να αντιμετωπίσει με επιτυχία το πρόβλημα.
Το άρθρο Αγρίνιο: Διαιτητής… εξ ουρανού έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή την ώρα του αγώνα – «Μου είχε τύχει ξανά, με αγκάλιασε ο παίκτης» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr