Τραβάει το σχοινί ο Ερντογάν – Αρνείται συνάντηση με Πενς και Πομπέο

15:27 - 16/10/2019

Ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως δεν θα έχει συνομιλίες με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς και τον υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο που αναμένονται στην Άγκυρα για να ζητήσουν να σταματήσει η τουρκική επίθεση στη Συρία. «Δεν θα τους συναντήσω», δήλωσε ο Ερντογάν στο Sky News έπειτα από μια συνεδρίαση στο κοινοβούλιο […] The post Τραβάει το σχοινί ο Ερντογάν – Αρνείται συνάντηση με Πενς και Πομπέο appeared first on slpress.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο slpress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα «μαζεύει» τώρα ο Ερντογάν: Θα συναντηθεί τελικά με τους Πενς - Πομπέο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Θρίλερ στην Αγκυρα: Ο Ερντογάν αρνείται να συναντήσει τον Μάικ Πενς!

«Οταν έρθει εδώ ο Τραμπ θα συζητήσουμε» το μήνυμα του τούρκου προέδρου προς τους Αμερικανούς και ενώ αρνείται να σταματήσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία The post Θρίλερ στην Αγκυρα: Ο Ερντογάν αρνείται να συναντήσει τον Μάικ Πενς! appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Αλαλούμ από Ερντογάν: Αρνήθηκε συνάντηση με Πομπέο-Πενς και μετά τα… γύρισε

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν θα συναντηθεί τελικά αύριο, Πέμπτη, με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς, τον οποίο στέλνει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ για να αποσπάσει μια κατάπαυση του πυρός στη Συρία, ανακοίνωσε σήμερα η τουρκική προεδρία. Ο Ερντογάν, ο οποίος είχε δηλώσει στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News πως ο Πενς και ο […] Το Άρθρο: Αλαλούμ από Ερντογάν: Αρνήθηκε συνάντηση με Πομπέο-Πενς και μετά τα… γύρισε εμφανίζεται στην ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Τζάμπα μαγκές από Ερντογάν: Θα συναντηθεί και με Πενς και με Πομπέο [vid]

Πουλάει τρέλα ο σουλτάνος! The post Τζάμπα μαγκές από Ερντογάν: Θα συναντηθεί και με Πενς και με Πομπέο [vid] appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Τα γυρίζει ο Ερντογάν – Θα συναντηθεί τελικά με Πενς και Πομπέο

Αλλαγή στάσης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που αν και είχε αρνηθεί, θα συναντηθεί τελικά με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, που πηγαίνει στην Άγκυρα για να αποσπάσει κατάπαυση πυρός στη Συρία. Ο Ερντογάν, ο οποίος είχε δηλώσει στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News πως ο Πενς και ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο δεν θα γίνουν δεκτοί παρά από […] The post Τα γυρίζει ο Ερντογάν – Θα συναντηθεί τελικά με Πενς και Πομπέο appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr

Κωλοτούμπα Ερντογάν – Θα συναντηθεί τελικά με Πενς και Πομπέο

Τα «γυρνάει» ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν. Παρά τις αρχικές του αντιδράσεις να συναντήσει τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς καθώς και τον υπουργό The post Κωλοτούμπα Ερντογάν – Θα συναντηθεί τελικά με Πενς και Πομπέο appeared first on mononews.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Τα γυρίζει ο «Σουλτάνος» – Τελικά θα συναντηθεί με Πενς και Πομπέο

Ο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν μετά από την δήλωση του στο Sky News ότι δεν προτίθεται να συναντηθεί με τον Μαίκ Πενς και τον Μάικ Πομπέο, που στάλθηκαν από τον Τραμπ για να συνομιλήσουν προκειμένου να σταματήσουν οι συγκρούσεις στη Βόρεια Συρία, τώρα τα γυρίζει. Ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, Φαχρετίν Αλτούν, μέσω Twitter ανακοίνωσε […] The post Τα γυρίζει ο «Σουλτάνος» – Τελικά θα συναντηθεί με Πενς και Πομπέο appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Tα γυρίζει ο Σουλτάνος: «Είπα – ξείπα» για τις συναντήσεις με Πενς και Πομπέο

Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο και κοσμάκη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ύστερα από μια (ακόμα) πύρινη, γεμάτη απειλές και προκλήσεις (σ.σ. όπως αυτή πως έγινε σφαγή στην Κύπρο πριν τον Αττίλα) ομιλία στους βουλευτές του κόμματός του, ο Τούρκος πρόεδρος έκανε τους πάντες άνω κάτω όταν είπε πως δεν θα δεχτεί να συναντήσει τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς και τον Αμερικανό […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Πουλάει τρέλα ο Ερντογάν. «Είπα – ξείπα» για τις συναντήσεις με Πενς και Πομπέο

Απίστευτος Ερντογάν, μετά το τελεσίγραφο στους Κούρδους για τη Συρία. Πρώτα είπε ότι δεν θα δει… The post Πουλάει τρέλα ο Ερντογάν. «Είπα – ξείπα» για τις συναντήσεις με Πενς και Πομπέο appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ slpress.gr

Γιατί δεν έχει καμία τύχη ο νέος αρχηγός των κεμαλιστών

Μαζική φυγή αμάχων από τη Γάζα – Άγριες μάχες στο κέντρο της πόλης

Μόνο τη Χαμάς δεν έβλεπε ως κίνδυνο το αμυντικό δόγμα του Ισραήλ!

Υδρίτες μεθανίου στην ελληνική ΑΟΖ – Ο άγνωστος ενεργειακός πλούτος

Υποκλοπές: Από την υπόσχεση για άπλετο φως στο άπλετο σκοτάδι!

Σύλληψη ιμάμη-υμνητή της Χαμάς στην Κρήτη – Χούθι: “Ρίξαμε αμερικανικό UAV”