Αστέρας Τρίπολης: Έρχεται το «τέλος» με τον Ράσταβατς;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ματίνα Νικολάου – Έρχεται το τέλος της «Βάνιας»;
Η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, εκεί συνομίλησε με την Σίσσυ Χρηστίδου για όλαΑρχικά η ηθοποιός μίλησε για την νέα της θεατρική δουλειά στον «Κήπο με τις Αλήθειες», όπου συνεργάζεται με τον Σταμάτη Φασουλή και την Μίρκα Παπακωνσταντίνου «Ήταν ένα μεγάλο όνειρο να βρεθούμε μαζί στην σκηνή με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου», είπε η Ματίνα Νικολάου «Έχω κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου.
Διαβάστε το στο thebest.grΜατίνα Νικολάου: Έρχεται το τέλος της «Βάνιας»;
«Ήταν ένα μεγάλο όνειρο να βρεθούμε μαζί στην σκηνή με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου», είπε η Ματίνα Νικολάου.
Διαβάστε το στο topontiki.grΜατίνα Νικολάου: Έρχεται το τέλος της «Βάνιας»;
Η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».Η Ματίνα Νικολάου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και εκεί συνομίλησε με την Σίσσυ Χρηστίδου για την νέα της θεατρική δουλειά στον «Κήπο με τις Αλήθειες», όπου συνεργάζεται με τον Σταμάτη Φασουλή και την Μίρκα Παπακωνσταντίνου «Ήταν ένα μεγάλο όνειρο να βρεθούμε μαζί στην σκηνή με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου», είπε η Ματίνα Νικολάου «Έχω κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου. Δεν λέμε αυτά που αισθανόμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους. Αυτό είναι ένα κοινό, πολλές φορές δυσκολεύομαι να πω πράγματα. Είναι πράγματα και συναισθήματα που είναι δύσκολο να τα εκφράσεις. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που φοβόμαστε», συμπλήρωσε. «Η Β
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΚαλό Μεσημεράκι: Έρχεται το τέλος της Βάνιας;
Έρχεται το τέλος της αγαπημένης μας Βάνιας στο Καλό Μεσημεράκι; Η Ματίνα Νικολάου αποκαλύπτει.
The post Καλό Μεσημεράκι: Έρχεται το τέλος της Βάνιας; appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com