Η Κατερίνα Καινούργιου σε μια εμφάνιση που θα συζητηθεί
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η παρουσιάστρια
«Ειλικρινά παιδιά φωτογραφίζω τα μηνύματα που δέχομαι και αφορούν στην προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω! Γυρνάω σπίτι μου και δεν…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚατερίνα Καινούργιου: Οι μοναχικές εμφανίσεις & τα σύννεφα στη σχέση της [εικόνες]
Οι φήμες που τη θέλουν να περνά κρίση στη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο ολοένα και φουντώνουν. Οι μοναχικές βόλτες τον τελευταίο καιρό και η σιωπή της Κατερίνας Καινούργιου δημιουργούν περισσότερα ερωτηματικά, ωστόσο η ίδια δεν θέλει να δώσει απαντήσεις. Μπορεί στα επαγγελματικά της να πηγαίνουν όλα σούπερ και...
The post Κατερίνα Καινούργιου: Οι μοναχικές εμφανίσεις & τα σύννεφα στη σχέση της [εικόνες] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι: Το χτένισμα που αντιστέκεται στην υγρασία
Το Σαββατοκύριακο, η Κατερίνα Καινούργιου μας «ταξίδεψε» με τις εικόνες της από το μαγευτικό Παρίσι. Πάντα κομψή και με άψογο style σε κάθε στιγμή της ημέρας προσέδωσε στο Instagram feed της ένα “Emily in Paris” vibe. Ο καιρός, μάλιστα, στην Πόλη του Φωτός δεν ευνοεί τις good hair days. Η Κατερίνα Καινούργιου, όμως, υιοθέτησε το […]
The post Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι: Το χτένισμα που αντιστέκεται στην υγρασία appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr