Τσιτσιπάς: «Να πάω πιο ψηλά την επόμενη σεζόν»
14:48 - 14/11/2021
Για την πρεμιέρα του ATP Finals ετοιμάζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος την Δευτέρα θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Ο Έλληνας πρωταθλητής σε δηλώσεις του τόνισε ότι στόχος του είναι…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιτσιπάς: «Πιο ψηλά την επόμενη σεζόν»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στα ATP Finals, το βράδυ της Δευτέρας (15/11) με τον Αντρέι Ρούμπλεφ και στις δηλώσεις που έκανε...
Διαβάστε το στο ZouglaΤσιτσιπάς – «Πιο ψηλά την επόμενη σεζόν»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την πρεμιέρα του ATP Finals και αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν.
Διαβάστε το στο Τσιτσιπάς – «Πιο ψηλά την επόμενη σεζόν»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την πρεμιέρα του ATP Finals και αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν.
Διαβάστε το στο tovimaΤσιτσιπάς: «Ακόμη πιο ψηλά την επόμενη σεζόν»
Επιτυχημένη χαρακτήρισε τη χρονιά που ολοκληρώνεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς που έστειλε μήνυμα για ακόμη ψηλότερα τη σεζόν που έρχεται. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ρίχνεται στη μάχη του ATP Finals κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ το βράδυ της Δευτέρας και εν όψει των αγώνων στο Τορίνο μίλησε στους δημοσιογράφους. «Πέτυχα πολλούς στόχους που οδήγησαν σε μια πετυχημένη […]
The post Τσιτσιπάς: «Ακόμη πιο ψηλά την επόμενη σεζόν» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΤσιτσιπάς: «Πιο ψηλά την επόμενη σεζόν»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στα ATP Finals, το βράδυ της Δευτέρας (15/11) με τον Αντρέι Ρούμπλεφ και στις δηλώσεις που έκανε ενόψει του τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Τορίνο επισήμανε ότι η χρονιά που κλείνει ήταν αρκετά καλή, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του και γι΄ αυτή που ακολουθεί. ...
Διαβάστε το στο real.grΈκανε τον απολογισμό ο Τσιτσιπάς - «Πιο ψηλά την επόμενη σεζόν»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στα ATP…
Διαβάστε το στο onsports.grΤσιτσιπάς: «Έχω ακόμη ενοχλήσεις - Πιο ψηλά την επόμενη σεζόν»
Τσιτσιπάς: «Έχω ακόμη ενοχλήσεις - Πιο ψηλά την επόμενη σεζόν»
14/11/2021
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την αυριανή πρεμιέρα του στα ATP Finals με αντίπαλο τον Αντρέι Ρούμπλεφ και στις δηλώσεις, που έκανε ενόψει του τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Τορίνο, επεσήμανε ότι η χρονιά που κλείνει ήταν αρκετά καλή, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του και γι’ αυτή που ακολουθεί.
«Πέτυχα πολλούς στόχους που οδήγησαν σε μια πετυχημένη χρονιά και δεν μπορώ να μην είμαι χαρούμενος γι’ αυτό» παραδέχθηκε ο 23χρονος πρωταθλητής, ο οποίος πρόσθεσε: «Είχα και αρνητικές στιγμές. Έγιναν πολλά πράγματα, πολλοί αγώνες, πολλά ταξίδια συν την πανδημία που έπαιξε το ρό
Διαβάστε το στο filathlos.grΤσιτσιπάς: «Πιο ψηλά την επόμενη σεζόν»
Τσιτσιπάς: «Στο Παρίσι ο πόνος ήταν αφόρητος. Έπρεπε να εγκαταλείψω για την ασφάλειά μου. Ήταν πολύ οδυνηρό για μένα που απογοήτευσα το κοινό».
Διαβάστε το στο pagenews.gr