Ορφέας Αυγουστίδης: Διασκεδάζω στα γυρίσματα με τη μητέρα μου

23:32 - 14/11/2021

O Ορφέας Αυγουστίδης ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού.Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο ηθοποιός ο οποίος είναι πρωταγωνιστής του «Σασμού» μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά, για την συνεργασία του με την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη ενώ όπως αποκάλυψε δεν θα μπορούσε να ερωτευτεί κεραυνοβόλα όπως ο Αστέρης με την Αργυρώ. «Είναι πολύ ρεαλιστική η θέση του Αστέρη στα παλιά πράγματα και στις έχθρες που είχαν οι άνθρωποι τότε και αυτό μου αρέσει και με γοητεύει. Γενικότερα ο τρόπος που χειρίζεται τα πράγματα, η σχέση με την μητέρα του, τον αδερφό του έχει μεγάλη απόκλιση από τον τρόπο που συμπεριφέρομαι εγώ. Σε μένα δεν θα συνέβ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά