Σταμάτης Γονίδης: Ακούστε το. Έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία Γονίδη
10:34 - 15/11/2021
Η Στεφανία Γονίδη εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη Sonar music με ένα τρυφερό τραγούδι, που έγραψε ειδικά γι’ αυτήν ο πατέρας της, Σταμάτης Γονίδης. Ο τίτλος του είναι «Τα φτερά μου» και πρόκειται για ένα τραγούδι, που σε κερδίζει από το πρώτο του άκουσμα. Η Στεφανία με τη βελούδινη φωνή της δίνει τον καλύτερό […]
The post Σταμάτης Γονίδης: Ακούστε το. Έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία Γονίδη appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο koolnews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε τραγούδι για την κούκλα κόρη του Στεφανία
Δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Τα φτερά μου»
Διαβάστε το στο Ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία (βίντεο)
Το νέο τραγούδι της Στεφανίας συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό videoclip
Διαβάστε το στο Σταμάτης Γονίδης: Έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία – «Τα φτερά μου»
«Τα φτερά μου»: Ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία! Η Στεφανία Γονίδη
To άρθρο Σταμάτης Γονίδης: Έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία – «Τα φτερά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr«Τα φτερά μου»: Ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία!
Η Στεφανία Γονίδη εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη Sonar…
Διαβάστε το στο onsports.gr«Τα φτερά μου»: Ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία!
Η Στεφανία Γονίδη εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη Sonar music με ένα τρυφερό τραγούδι, που έγραψε ειδικά γι’ αυτήν ο πατέρας της, Σταμάτης Γονίδης. Ο τίτλος του είναι «Τα φτερά μου» και πρόκειται για ένα τραγούδι, που σε κερδίζει από το πρώτο του άκουσμα. Η Στεφανία με τη βελούδινη φωνή της δίνει τον καλύτερό […]
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Τα φτερά μου»: Ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία!
Διαβάστε το στο happytv.gr“Τα φτερά μου”: Ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία!
Διαβάστε το στο irafina.gr