Σταμάτης Γονίδης: Ακούστε το. Έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία Γονίδη

10:34 - 15/11/2021

Η Στεφανία Γονίδη εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη Sonar music με ένα τρυφερό τραγούδι, που έγραψε ειδικά γι’ αυτήν ο πατέρας της, Σταμάτης Γονίδης. Ο τίτλος του είναι «Τα φτερά μου» και πρόκειται για ένα τραγούδι, που σε κερδίζει από το πρώτο του άκουσμα. Η Στεφανία με τη βελούδινη φωνή της δίνει τον καλύτερό […] The post Σταμάτης Γονίδης: Ακούστε το. Έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία Γονίδη appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο koolnews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε τραγούδι για την κούκλα κόρη του Στεφανία

Δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Τα φτερά μου»

Διαβάστε το στο

Ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία (βίντεο)

Το νέο τραγούδι της Στεφανίας συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό videoclip

Διαβάστε το στο

Σταμάτης Γονίδης: Έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία – «Τα φτερά μου»

«Τα φτερά μου»: Ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία! Η Στεφανία Γονίδη To άρθρο Σταμάτης Γονίδης: Έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία – «Τα φτερά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Τα φτερά μου»: Ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία!

Η Στεφανία Γονίδη εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη Sonar…

Διαβάστε το στο onsports.gr

«Τα φτερά μου»: Ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία!

Η Στεφανία Γονίδη εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη Sonar music με ένα τρυφερό τραγούδι, που έγραψε ειδικά γι’ αυτήν ο πατέρας της, Σταμάτης Γονίδης. Ο τίτλος του είναι «Τα φτερά μου» και πρόκειται για ένα τραγούδι, που σε κερδίζει από το πρώτο του άκουσμα. Η Στεφανία με τη βελούδινη φωνή της δίνει τον καλύτερό […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Τα φτερά μου»: Ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία!

Διαβάστε το στο happytv.gr

“Τα φτερά μου”: Ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε τραγούδι για την κόρη του Στεφανία!

Η Στεφανία Γονίδη εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη Sonar music με ένα τρυφερό τραγούδι, που έγραψε ειδικά γι’ αυτήν ο πατέρας της, Σταμάτης Γονίδης. Ο τίτλος του είναι «Τα φτερά μου» και πρόκειται για ένα τραγούδι, που σε κερδίζει από το πρώτο του άκουσμα. Η Στεφανία με τη βελούδινη φωνή της δίνει τον καλύτερό […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ koolnews.gr

Τρεις ελληνικές παραλίες στις λίστα για να πας τον Μάιο

Θρήνος για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της. Το Post αποχαιρετισμού

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: 21 χρονών και εκθαμβωτική στο iconic φόρεμα της μητέρας της!

Η Σάρλοτ ΜακΚίνι έχει κέφια και το αποδεικνύει με selfie στον καθρέφτη

Υγεία: 5 τροφές που μειώνουν την κορτιζόλη, την ορμονη του άγχους, το λόγο που δε μπορείτε να χάσετε βάρος

Μαλλιά: Η νέα hair care ρουτίνα για μακριά μαλλιά σε χρόνο ρεκόρ!