Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 16 Νοεμβρίου 2021 – Άγιος Ματθαίος Απόστολος και Ευαγγελιστής

13:02 - 15/11/2021

Ευαγγέλιο: ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ Θ/ 9 – 13 – 9 Καί παράγων ο Ιησούς εκείθεν είδεν άνθρωπον καθήμενον επί τό τελώνιον, Ματθαίον λεγόμενον, καί λέγει αυτώ Ακολούθει μοι. καί αναστάς ηκολούθησεν αυτώ. 10 Καί εγένετο αυτού ανακειμένου εν τή οικία, καί ιδού πολλοί τελώναι καί αμαρτωλοί ελθόντες συνανέκειντο τώ Ιησού καί τοίς μαθηταίς αυτού. 11 καί […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευαγγέλιο Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 – Άγιος Ματθαίος

Το Ευαγγέλιο της Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021. Εορτή της Ορθοδοξίας: Ο Άγιος Ματθαίος ο Απόστολος και Ευαγγελιστής. Κατά Ματθαίο: Η κλήση του Ματθαίου. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση. Το άρθρο Ευαγγέλιο Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 – Άγιος Ματθαίος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Εορτολόγιο-Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Νοεμβρίου: Άγιος Ματθαίος Απόστολος και Ευαγγελιστής

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Νοεμβρίου σύμφωνα με το εορτολόγιο: Άγιος Ματθαίος Απόστολος και Ευαγγελιστής. Ο Απόστολος και Ευαγγελιστής Ματθαίος ή Λευί,είναι ένας από τους αποστόλους, μαθητής του Ιησού Χριστού. Καταγόταν από την Γαλιλαία και εργαζόταν ως τελώνης, δηλ. φοροεισπράκτορας. Το άρθρο Εορτολόγιο-Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Νοεμβρίου: Άγιος Ματθαίος Απόστολος και Ευαγγελιστής εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο