Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της: «Κοίτα, τα κατάφερες κορίτσι μου!»
09:36 - 16/11/2021
Δάκρυσαν όλοι στη Φαρμακευτική Σχολή του ΕΚΠΑ – Η ομιλία για το παιδί της με τους στίχους του Ρίτσου «Ποτέ δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ’ τα σπίτια τους» Συγκλόνισε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο από τον σύντροφό της. Η μητέρα της 26χρονης παρέλαβε το μεταπτυχιακό δίπλωμα της κόρης της στη ...
Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η μητέρα της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της: «Τα κατάφερες κορίτσι μου»
Ακόμη, απήγγειλε το συγκλονιστικό ποίημα του Ρίτσου: «Ποτέ δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ’ τα σπίτια τους». Το αφιέρωσε σε όλες τις μάνες που έχουν χάσει τα παιδιά τους: «Στη μητέρα του Παύλου, του Γιακουμάκη, του Ζακ»
Διαβάστε το στο Η μητέρα της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της: «Κοίτα, τα κατάφερες»
Ραγίζει καρδιές η εκδήλωση της Φαρμακευτικής σχολής του ΕΚΠΑ για τη Γαρυφαλλιά Ψαρράκου, της γυναίκας που έπεσε θύμα δολοφονίας από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο. Η Γαρυφαλλιά, αν ζούσε, θα παραλάμβανε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα στη Φαρμακευτική, αντ’αυτού το παρέλαβε η μητέρας της με σπασμένη φωνή και δάκρυα στα μάτια. Η Φαρμακευτική Σχολή του ΕΚΠΑ ... Περισσότερα
To άρθρο Η μητέρα της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της: «Κοίτα, τα κατάφερες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Συγκλόνισε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς – Παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της
Aπήγγειλε το συγκλονιστικό ποίημα του Ρίτσου: «Ποτέ δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ’ τα σπίτια τους». Το αφιέρωσε σε όλες τις μάνες που έχουν χάσει τα παιδιά τους: «Στη μητέρα του Παύλου, του Γιακουμάκη, του Ζακ»
Διαβάστε το στο Συγκινεί η μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο: Παρέλαβε το μεταπτυχιακό της, «τα κατάφερες»
Η Γαρυφαλλιά δολοφονήθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της, με τον οποίο είχε πάει διακοπές. Η μητέρα της παρέλαβε το μεταπτυχιακό δίπλωμα της κόρης της στη Φαρμακευτική στο πλαίσιο εκδήλωσης για τις «Γυναικοκτονιες». Τα λόγια της για το παιδί που έχασε προκαλούν ρίγη συγκίνησης. «Πολυαγαπημένη μου Γαρυφαλλιά, σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να σε τιμήσουμε. Σήμερα παίρνεις το μεταπτυχιακό σου αγαπημένο μου παιδί. Νιώθω πως ότι και να πω είναι λίγο για εσένα με πλημμυρίζουν τόσα συναισθήματα και σκέψεις, τόσες αναμνήσεις, εικόνες, γέλια, μυρωδιές, αγκαλιές. Πώς να σας τα κάνω όλα αυτά λέξεις; Πώς να τα κάνω λόγια να σας τα πω;», είπε «Ήσουν πάντα ταπεινή, χαμηλών
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ μητέρα της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της: «Κοίτα, τα κατάφερες»
Ραγίζει καρδιές η εκδήλωση της Φαρμακευτικής σχολής του ΕΚΠΑ για τη Γαρυφαλλιά Ψαρράκου, της γυναίκας που έπεσε θύμα δολοφονίας από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο.
Διαβάστε το στο thebest.grΣυγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς – Παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της
Φολέγανδρος: Συγκίνηση προκάλεσαν τα λόγια της μητέρας της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς, της κοπέλας που τόσο άδικα έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συντρόφου της το περασμένο καλοκαίρι στη Φoλέγανδρο. Η μητέρα της παρέλαβε το μεταπτυχιακό δίπλωμα της κόρης της στη Φαρμακευτική Σχολή στο πλαίσιο εκδήλωσης για τις «Γυναικοκτονίες» και...
The post Συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς – Παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣυγκίνησε η μητέρα της άτυχης Γαρυφαλλιάς που παρέλαβε το μεταπτυχιακό της: «Κοίτα, τα κατάφερες»
Το δίπλωμα παρέλαβε η μητέρας της η οποίαφφανερά συγκινημένη είπε για την κόρη της πως έφυγε για ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή. Σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε η Φαρμακευτική Σχολή του ΕΚΠΑ με θέμα τις γυναικοκτονίες που τον τελευταίο χρόνο έχουν φτάσει τις 13 στη χώρα μας, εμφανίστηκε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, η οποία είπε στον […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της: Κοίτα, τα κατάφερες κορίτσι μου – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ
Δάκρυσαν όλοι στη Φαρμακευτική Σχολή του ΕΚΠΑ – Η ομιλία για το παιδί της με τους στίχους του Ρίτσου «Ποτέ δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ’ τα σπίτια τους» Συγκλόνισε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο από τον σύντροφό της. Η μητέρα της 26χρονης παρέλαβε το μεταπτυχιακό δίπλωμα της κόρης της στη Φαρμακευτική στο...
The post Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της: Κοίτα, τα κατάφερες κορίτσι μου – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΗ μητέρα της άτυχης Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της: «Κοίτα, τα κατάφερες»
Σε μια πολύ συγκινητική κίνηση προχώρησε η Φαρμακευτική σχολή του ΕΚΠΑ για τη Γαρυφαλλιά Ψαρράκου, τη
To άρθρο Η μητέρα της άτυχης Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της: «Κοίτα, τα κατάφερες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗ μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της: «Κοίτα, τα κατάφερες κορίτσι μου»!
Δάκρυσαν όλοι στη Φαρμακευτική Σχολή του ΕΚΠΑ – Η ομιλία για το παιδί της με τους στίχους του Ρίτσου «Ποτέ δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ’ τα σπίτια τους» Συγκλόνισε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της: «Κοίτα, τα κατάφερες κορίτσι μου»!
Διαβάστε το στο sinidisi.grΦολέγανδρος: Συγκίνησε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς παραλαμβάνοντας το μεταπτυχιακό της κόρης της
«Σεβαστείτε τη διαφορετικότητα του άλλου και υπερασπιστείτε την, να υπερασπίζεστε και τον αδύναμο. Ο κάθε άνθρωπος κουβαλά μια ιστορία από πίσω του. Όλοι γεννιόμαστε μοναδικοί και είμαστε μοναδικοί. Οι καλοί…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΣυγκινεί η μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο: Παρέλαβε το μεταπτυχιακό της – «Τα κατάφερες»
Η Γαρυφαλλιά δολοφονήθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της, με τον οποίο είχε πάει διακοπές. Η μητέρα της παρέλαβε το μεταπτυχιακό δίπλωμα της κόρης της στη Φαρμακευτική στο πλαίσιο εκδήλωσης για τις «Γυναικοκτονιες». Τα λόγια της για το παιδί που έχασε προκαλούν ρίγη συγκίνησης. «Πολυαγαπημένη μου Γαρυφαλλιά, σήμερα βρισκόμαστε εδώ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣυγκίνησε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς παραλαμβάνοντας το μεταπτυχιακό της κόρης της
Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της - "Τα κατάφερες κορίτσι μου"
Διαβάστε το στο neolaia.gr«Κοίτα, τα κατάφερες κορίτσι μου!»: Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της
Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο από τον σύντροφό της, μας συγκλόνισε όλους, παραλαμβάνοντας το μεταπτυχιακό δίπλωμα της κόρης της στη Φαρμακευτική στο πλαίσιο εκδήλωσης για τις «Γυναικοκτονίες» που διοργανώθηκε στη μνήμη της. «Σου υπόσχομαι Γαρυφαλλιά μου να είμαι δυνατή. Πάντα έτσι με έλεγες δυνατή», είπε. «Πολυαγαπημένη μου Γαρυφαλλιά, σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να σε τιμήσουμε. Σήμερα […]
Το άρθρο «Κοίτα, τα κατάφερες κορίτσι μου!»: Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.grΓαρυφαλλιά: Η μητέρα της παρέλαβε το μεταπτυχιακό της – «Τα κατάφερες κορίτσι μου»
Γαρυφαλλιά: Συγκινητικές στιγμές στην Φαρμακευτική Σχολή του ΕΚΠΑ.
Διαβάστε το στο pagenews.grΗ μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της (βίντεο)
«Κοίτα, τα κατάφερες κορίτσι μου!» είπε η μητέρα της άτυχης κοπέλας και δάκρυσαν όλοι ...
Διαβάστε το στο ekriti.grΗ μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της: «Κοίτα, τα κατάφερες κορίτσι μου!»
Δάκρυσαν όλοι στη Φαρμακευτική Σχολή του ΕΚΠΑ - Η ομιλία για το παιδί της με τους στίχους του Ρίτσου «Ποτέ δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ’ τα σπίτια τους»
Διαβάστε το στο patrasevents.grΣυγκλόνισε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς – Παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της
Δάκρυσαν όλοι στη Φαρμακευτική Σχολή του ΕΚΠΑ. H μητέρα της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο από τον σύντροφό της, παρέλαβε μέσα σε φορτισμένο κλίμα το μεταπτυχιακό δίπλωμα της κόρης της στη Φαρμακευτική στο πλαίσιο εκδήλωσης για τις «Γυναικοκτονίες». Συγκλόνισε η μητέρα της «Σου υπόσχομαι Γαρυφαλλιά μου να είμαι δυνατή. Πάντα έτσι με έλεγες δυνατή», […]
Διαβάστε το στο larisanew.grΗ μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της: «Κοίτα, τα κατάφερες κορίτσι μου!»
Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της: «Κοίτα, τα κατάφερες κορίτσι μου!» Δάκρυσαν όλοι στη Φαρμακευτική Σχολή του ΕΚΠΑ – Η ομιλία για το παιδί της με τους στίχους του Ρίτσου «Ποτέ δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ’ τα σπίτια τους» Συγκλόνισε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο από τον σύντροφό της. Η μητέρα […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΔολοφονία – Φολέγανδρος: Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της
Γαρυφαλλιά δολοφονήθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της, με τον οποίο είχε πάει διακοπές. Η...
The post Δολοφονία – Φολέγανδρος: Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.grΗ μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της: «Κοίτα, τα κατάφερες κορίτσι μου!»
Δάκρυσαν όλοι στη Φαρμακευτική Σχολή του ΕΚΠΑ – Η ομιλία για το παιδί της με τους στίχους του Ρίτσου «Ποτέ δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ’ τα σπίτια τους» Συγκλόνισε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο από τον σύντροφό της. Η μητέρα της 26χρονης παρέλαβε το μεταπτυχιακό δίπλωμα της κόρης της στη Φαρμακευτική στο πλαίσιο εκδήλωσης για τις «Γυναικοκτονιες» […]
The post Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της: «Κοίτα, τα κατάφερες κορίτσι μου!» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr