Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι 18 χρόνια στον χώρο και όλοι μένουν στη βλεφαρίδα»

11:50 - 16/11/2021

Το θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνιστή τον Νίκο Μουτσινά για τον αν To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι 18 χρόνια στον χώρο και όλοι μένουν στη βλεφαρίδα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου – Κλείνω 18 χρόνια στον χώρο και ακόμα σχολιάζουν τη βλεφαρίδα και το χτένισμά μου

«Μένουν ακόμα στην εμφάνισή μου και με “χτυπάνε” συνέχεια», είπε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου: Μου έλεγαν «πώς είσαι έτσι και βγαίνεις με τις τρέσες και τις βλεφαρίδες;»

Στο bullying που έχει υποστεί αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το θέμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ Γιώργου Καπουτζίδη και Νίκου Μουτσινά. «Σας μιλάει ένας άνθρωπος που έχει υποστεί τεράστιο bullying για την εξωτερική εμφάνιση. Που μπορεί να θέλω να βγαίνω με μεγάλη βλεφαρίδα και μπορεί να θέλω να βγαίνω καλοχτενισμένη» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. «Και ακόμα και τώρα υπάρχουν κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης που βγαίνουν και δίνουν συνεντεύξεις για μένα και μένουν ακόμα στην εμφάνισή μου και με χτυπάνε συνέχεια. Και αυτό είναι bullying» είπε η παρουσιάστρια, εκφράζοντας επίσης την άποψη ότι αυτό που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς -και το οποίο του χρέωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης-

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Κλείνω 18 χρόνια στον χώρο κι όλοι μένουν στη βλεφαρίδα ή τις πλαστικές» (Video)

Ξέσπασε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Καινούργιου: «Είμαι 18 χρόνια στον χώρο και όλοι μένουν στη βλεφαρίδα»

Tι είπε για τα σχόλια που δέχεται

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της