Μπακογιάννη: Να μην ισχύει το πιστοποιητικό για εμάς τους 60ρηδες χωρίς την τρίτη δόση
14:42 - 16/11/2021
«Λέω το προσωπικό μου για να τους πείσω όσο μπορώ. Εγώ στους δύο μήνες είχα μηδενική προστασία, μετά το τρίτο εμβόλιο έχω 96%. Είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο τουλάχιστον για τους άνω των 60, η τρίτη δόση», ανέφερε μεταξύ άλλων η βουλευτής και πρώην υπουργός
The post Μπακογιάννη: Να μην ισχύει το πιστοποιητικό για εμάς τους 60ρηδες χωρίς την τρίτη δόση appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπακογιάννη: Να μην ισχύει το πιστοποιητικό για εμάς τους 60ρηδες χωρίς την τρίτη δόση
«Πρέπει να το κάνουν οι άνθρωποι που έχουν αυτοάνοσα. Κάνω έκκληση γιατί ζω αυτή την κατάσταση και είναι πάρα πολύ σημαντικό να προστατεύσουν τη ζωή τους», είπε η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στον εμβολιασμό. Ειδικότερα, απηύθυνε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας που είναι άνω των 60...
The post Μπακογιάννη: Να μην ισχύει το πιστοποιητικό για εμάς τους 60ρηδες χωρίς την τρίτη δόση appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜπακογιάννη: Να μην ισχύει το πιστοποιητικό για εμάς τους 60ρηδες χωρίς την τρίτη δόση
«Η τρίτη δόση του εμβολίου για τους άνω των 60 πρέπει να είναι υποχρεωτική. Τέλος.
Το άρθρο Μπακογιάννη: Να μην ισχύει το πιστοποιητικό για εμάς τους 60ρηδες χωρίς την τρίτη δόση εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΜπακογιάννη: Να μην ισχύει το πιστοποιητικό για εμάς τους 60ρηδες χωρίς την τρίτη δόση
H κ. Μπακογιάννη απηύθυνε έκκληση και προς τους καρκινοπαθείς που αρνούνται να εμβολιαστούν.
Διαβάστε το στο mononews.gr