Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δήλωση «βόμβα» για το μέλλον του στους Μπακς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Αντετοκούνμπο στο GQ: «Κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου»
Τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμποι στο GQ βγάζουν… ατάκες. Ο “Greek freak” αναφέρθηκε στην ψυχολογική πίεση που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα η τενίστρια, Ναόμι Οσάκα, για να σχολιάσει την δική του περίπτωση. Βλέποντας πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ για την Ναόμι Οσάκα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φάνηκε να… συμπάσχει με όσα βιώνει η πασίγνωστη τενίστρια ... Περισσότερα
To άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο GQ: «Κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δήλωση «βόμβα» για το μέλλον του στους Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να αναζητήσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, μακριά από τους Μιλγουόκι Μπακς.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιάννης Αντετοκούνμπο: «Κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου»
Ο αθλητής παρακολούθησε ένα ντοκιμαντέρ για την Ναόμι Οσάκα και φαίνεται πως ταυτίστηκε με την πασίγνωστη τενίστρια: «Ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά στα 18 μου. Όταν είσαι τόσο νέος και κάνεις κάτι τέτοιο, ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της πίεσης επειδή στο τέλος της ημέρας, δεν πρέπει μόνο να παίζεις καλά και να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Αντετοκούνμπο: Αφήνει αιχμές για το μέλλον του στους Μπακς
Ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ άφησε τα πάντα ανοικτά όσον αφορά την επόμενη ημέρα
Διαβάστε το στο topontiki.grΔήλωση «βόμβα» από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το μέλλον του στους Μπακς
Δήλωση «βόμβα» από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το μέλλον του στους Μπακς
16/11/2021
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο κορυφαίος αθλητής της χρονιάς σύμφωνα με το “GQ”. Ο “Greek freak” έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο παγκοσμίου φήμης περιοδικό και -μεταξύ άλλων- μίλησε και για ένα αθλητικό μέλλον που δεν αποκλείεται να τον βρει μακριά από τους Μιλγουόκι Μπακς.
Ο… αθλητής της χρονιάς και πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς μίλησε στον Ζακ Μπαρόν του “GQ” αναφέροντας αρχικά: “Έξι μήνες πριν έρθω στο ΝΒΑ, πουλούσα πράγματα στους δρόμους. Η μητέρα μου πήγαινε στην αγορά κι εγώ συνήθιζα να την βοηθώ”.
Ο Greek freak” σχολίασε στη συνέχεια μια από τ
Διαβάστε το στο filathlos.grΑντετοκούνμπο: «Κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου»
Αντετοκούνμπο: «Κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου»
17/11/2021
Η συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο περιοδικό GQ, το οποίο τον ανέδειξε αθλητή της χρονιάς, θα μας προσφέρει πολλά και διάφορα.
Την Τρίτη κυκλοφόρησε το απόσπασμα με τον Giannis να μιλάει για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του, η οποία μπορεί να μην βρίσκεται στο Μιλγουόκι.
Το Athletic δημοσίευσε μία νέα ατάκα του Greek Freak, ο οποίος αναφέρεται στην περίπτωση της Ναόμι Οσάκα και των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Αναφέρεται στην πίεση που της ασκείται, αλλά και εκείνη που αισθάνεται ο ίδιος, όχι μόνο για να παίξει καλά, αλλά και για να «κουβαλήσει» στους ώμους του την Ε
Διαβάστε το στο filathlos.grΓιάννης Αντετοκούνμπο: «Έξι μήνες πριν έρθω στο ΝΒΑ, πουλούσα πράγματα στους δρόμους»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο κορυφαίος αθλητής της χρονιάς σύμφωνα με το GQ και η επιτυχία μόνο τυχαία δεν είναι. Ο Greek freak έδωσε μια ακόμη συγκλονιστική συνέντευξη στο παγκοσμίου φήμης περιοδικό και αναφέρθηκε στην πορεία του από τα Σεπόλια μέχρι το NBA. Ο ίδιος στάθηκε και στο αθλητικό του μέλλον που δεν αποκλείεται να […]
The post Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Έξι μήνες πριν έρθω στο ΝΒΑ, πουλούσα πράγματα στους δρόμους» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr