«Τι πολίτευμα έχουμε»; Ερώτημα 48 χρόνια από το Πολυτεχνείο

06:06 - 17/11/2021

Γράφει η ΑΙΘΡΑ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ Οικονομολόγος Στη Βικιπαίδεια διαβάζουμε: «Δομικό χαρακτηριστικό της ναζιστικής θεωρίας και πολιτικής, υπήρξε η σθεναρή υπεράσπιση των συμφερόντων του γερμανικού μεγάλου κεφαλαίου, έναντι της εργατικής τάξης. Το  καθεστώς εφάρμοσε πολιτική καθυπόταξης των εργαζομένων, των ανέργων, των μικρομεσαίων, και των υπόλοιπων φτωχών τμημάτων του γερμανικού πληθυσμού ενώ ενίσχυσε τα μέγιστα, την κερδοφορία των […] The post «Τι πολίτευμα έχουμε»; Ερώτημα 48 χρόνια από το Πολυτεχνείο appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεκίνησε η πορεία για τα 48 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 η μαζική πορεία για τα 48 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Φοιτητικοί σύλλογοι με σύνθημα «48 Νοέμβρηδες μετά, η συλλογική μνήμη παραμένει ζωντανή», φορείς, κόμματα κι οργανώσεις της Αριστεράς, σωματεία και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Κλαυθμώνος και κατευθύνονται προς την αμερικάνικη πρεσβεία.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ξύλο μεταξύ φοιτητών έξω από το Πολυτεχνείο

Ένταση προκλήθηκε λίγο μετά τις 9:30 το πρωί έξω από το Πολυτεχνείο στην Πατησίων. Ομάδες νεαρών να «ήρθαν στα χέρια».  Ομάδες φοιτητών, αντάλλαξαν γροθιές, χωρίς να είναι γνωστοί οι λόγοι.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Σε εξέλιξη η πορεία για τα 48 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Σε εξέλιξη η πορεία για τα 48 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείουvdounis Wed, 17/11/2021 - 16:49

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ militaire.gr

Ούρσουλα σ’ άρεσε η συφωνία με τον Ντόναλντ; ΣΤΑΘΗΣ

26 Απριλίου σαν σήμερα: 1937 Γκουέρνικα και 1986 το Τσέρνομπιλ

Στα δημόσια νοσοκομεία εργαζόμενοι πεθαίνουν, ιατροί εφημερεύουν 36 ώρες σερί αλλά ο Γεωργιάδης τα βρίσκει όλα καλά

Η εβδομάδα που πέρασε μέσα από τα σκίτσα του ΣΤΑΘΗ

ΣΤΑΘΗΣ: Πέραν του κατευνασμού…Το σκίτσο της ημέρας

11 Μαρτίου σαν σήμερα: 1985 ο Γκορμπατσόφ εκλέγεται ΓΓ του Κομμουνιστικού κόμματος Σοβ. Ένωσης