Η Μαρία Σάκκαρη μετά την ήττα: Πονάει, πέταξα μία ακόμη ευκαιρία [video]

09:24 - 17/11/2021

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό των WTA Finals,

Διαβάστε Περισσότερα στο hellasjournal.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απογοητευμένη η Μαρία Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό: «Πονάει, πέταξα μια ακόμα ευκαιρία»

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έκρυψε την απογοήτευση της, για την ήττα – αποκλεισμό στα ημιτελικά των WTA Finals, αλλά τόνισε πως “.. η ζωή συνεχίζεται και υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα εκεί έξω από ένα χαμένο ματς τένις”. Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό των WTA Finals, που διεξάγονται στη Γουαδαλαχάρα, καθώς ηττήθηκε ... Περισσότερα To άρθρο Απογοητευμένη η Μαρία Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό: «Πονάει, πέταξα μια ακόμα ευκαιρία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σάκκαρη: «Πονάει πολύ γιατί σπατάλησα μια ακόμη ευκαιρία»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την απώλεια στον ημιτελικό του WTA Finals με την Ανέτ Κονταβέιτ και την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε το στο

Μαρία Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό από το WTA Finals: Πέταξα μια ακόμη ευκαιρία, αλλά η ζωή συνεχίζεται

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό των WTA Finals, που διεξάγονται στη Γουαδαλαχάρα, καθώς ηττήθηκε στον ημιτελικό από 25χρονη Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ (Νο 8 στον κόσμο) με 6-1, 3-6 και 6-3 μετά από περίπου δύο ώρες αγώνα. Η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση της και τα έβαλε με τον εαυτό της: «Νομίζω ότι είμαι απογοητευμένη γιατί δεν έκανα ό,τι μπορούσα εκείνη τη στιγμή, δεν το διαχειρίστηκα σωστά. Η αλήθεια είναι ότι έκανα λάθη όχι μόνο τενιστικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Σίγουρα δεν μπορώ να τιμωρώ τον εαυτό μου για πολύ περισσότερο, απλά είναι απογοήτευση όλο αυτό. Πονάει, αλλά η ζωή συνεχίζεται και υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα ε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σάκκαρη: «Πονάει η ήττα - Πέταξα ακόμη μία ευκαιρία»

Απογοητευμένη ήταν η Μαρία Σάκκαρη μετά την ήττα από την Ανέτ Κονταβέιτ και τον αποκλεισμό από τον τελικό των WTA Finals.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Σάκκαρη: «Πονάει, πέταξα μια ακόμη ευκαιρία, αλλά η ζωή συνεχίζεται»

«Νομίζω ότι είμαι απογοητευμένη γιατί δεν έκανα ό,τι μπορούσα εκείνη τη στιγμή"

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ hellasjournal.com

Εκτελέστηκε από το Ιράν ο Βρετανοϊρανός Ακμπαρί: Για κατασκοπεία υπέρ της Βρετανίας [videos]

Όλα γύρω μας αλλάζουν, αλλά το χαβά μας! Θεωρούν τα χαστούκια χάδια, στην Κύπρο έμειναν στη δεκαετία του ’70!

NY Times: Η κυβέρνηση Μπάιντεν αντιμετωπίζει αντίσταση στο σχέδιο πώλησης των F-16 στην Τουρκία… Σθεναρά αντίθετος ο κ. Μενέντεζ

H επισκόπηση των ελληνικών εφημερίδων του Σαββάτου: Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι [video]

Η Βρετανία πρώτη στέλνει βαριά άρματα μάχης στην Ουκρανία: Τα “ανίκητα” Challenger 2 [videos]

Συννεφιές και τοπικές βροχές σήμερα: Βόρειοι άνεμοι χωρίς αλλαγή θερμοκρασίας