Κυρώθηκε ο Κώδικας της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων

15:14 - 17/11/2021

Ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού, με τίτλο “Κύρωση Κώδικα νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς”. Υπέρ τάχθηκαν ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής, ενώ το καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25. Η συζήτηση άνοιξε με νομοτεχνική βελτίωση που επέφερε... The post Κυρώθηκε ο Κώδικας της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κιριμπάτι / Η Οικονομία δεν άντεξε την προστασία των τόνων

Ασχημα νέα για τα ψάρια της νησιωτικής χώρας της Ωκεανίας: μία τεράστια σε έκταση προστατευμένη από τα δίχτυα των αλιευτικών σκαφών περιοχή του Ειρηνικού αποδίδεται και πάλι στην εμπορική αλιεία με σκοπό την αλίευση συναλλάγματος, αφού η οικολογία έβλαψε τα δημόσια έσοδα The post Κιριμπάτι / Η Οικονομία δεν άντεξε την προστασία των τόνων appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]