Εφές- Ολυμπιακός 88-69: Κατέρρευσε στην τελευταία περίοδο
21:22 - 17/11/2021
Η «τρικυμία» στον Ολυμπιακό στο τέταρτο δεκάλεπτο, τον υποχρέωσε σε βαριά ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές.
Νίκος Μπουρλάκης για το sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός, Γιώργος Μπαρτζώκας: «Καταστροφή η τελευταία περίοδος»
Ο Ολυμπιακός πέτυχε μόλις 3 πόντους στην τελευταία περίοδο κόντρα στην Αναντολού Εφές και έκανε αρνητικό ρεκόρ στη Euroleague, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την 4η ήττα σε 10 ματς στη σεζόν. Για ένα “καταστροφικό” δεκάλεπτο σε άμυνα και επίθεση έκανε από την πλευρά του, ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος στάθηκε στις δηλώσεις ... Περισσότερα
To άρθρο Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός, Γιώργος Μπαρτζώκας: «Καταστροφή η τελευταία περίοδος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μπαρτζώκας: «Καταστροφική η τελευταία περίοδος»!
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, έπειτα από την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές, στάθηκε στα λάθη της τέταρτης περίοδου, την οποία χαρακτήρισε καταστροφική.
Διαβάστε το στο Ολυμπιακός: Μαρτύρησε στην τελευταία περίοδο χωρίς να φάει ξύλο
Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες γράφει για όσα έφεραν την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές, για τον «πήχη» που έχει ανέβει και για την αντιμετώπιση της πρώτης «κρίσης» που ίσως πλησιάζει.
Διαβάστε το στο Εφές - Ολυμπιακός 88-69: Εκνευρίστηκε ο Μπαρτζώκας με τον Αταμάν
Τα νεύρα του Γιώργου Μπαρτζώκα με αποδέκτη τον Εργκίν Αταμάν προκάλεσε η εκδήλωση επίθεσης της Εφές στα τελευταία δευτερόλεπτα και ενώ ο αγώνας είχε ήδη κριθεί υπέρ της τουρκικής ομάδας.
Διαβάστε το στο fosonline.grΝτάνστον: «Κάναμε καταπληκτική δουλειά στην τελευταία περίοδο»
Ντάνστον: «Κάναμε καταπληκτική δουλειά στην τελευταία περίοδο»
17/11/2021
Ο Μπράιαντ Ντάνστον σχολίασε τη νίκη της Αναντολού Εφές επί του Ολυμπιακού, ενώ μίλησε και για τον ρόλο του στην τουρκική ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο Αμερικανός σέντερ:
«Θέλαμε να ανοίξουμε το παιχνίδι και προσπαθούμε να δούμε που ήθελαν να μας χτυπήσουν οι αντίπαλοι. Τα παιδιά έπαιξαν καταπληκτικά στην τελευταία περίοδο. Βγάλαμε τις άμυνες, κάναμε τα κλεψίματα, φύγαμε στο ανοικτό γήπεδο και τελικά πήραμε τη νίκη.
Γενικά ο ρόλος μου δεν έχει αλλάξει. Μπορεί να παίζω λιγότερο, αλλά πάλι είμαι ο… σκληρός. Είμαι αυτός που θα συμβουλεύσει τους νεότερους. Επικοινωνο
Διαβάστε το στο filathlos.gr