The Bachelor: Η Ιζαμπέλα εξομολογήθηκε πως έχει δεχθεί bullying – «Έχω ρίξει πολύ κλάμα»

23:28 - 17/11/2021

Στην αυλή της βίλας, τα κορίτσια του Bachelor συζητούσαν και η Ιζαμπέλα προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για το bullying που δέχθηκε στο σχολείο, για τα κιλά, τη μύτη αλλά και το όνομα της. Η υποψήφια για την καρδιά του Αλέξη Παππά αναφέρθηκε και στους γονείς της που την στήριξαν και ήταν πάντα δίπλα της. «Πολλά κορίτσια με έχουν ρωτήσει πως γίνεται να είμαι τόσο δυναμικός άνθρωπος και να έχω τόση αυτοπεποίθηση. Γενικότερα στο σχολείο είχα περάσει αρκετά δύσκολα από κακή συμπεριφορά πολλών παιδιών. Με κατέκριναν για τα κιλά μου τότε, για την μύτη μου, μέχρι και το όνομά μου επειδή έχω το μπέλα και μου έλεγαν κούνια μπέλα. Έχω ρίξει πολύ κλάμα και στενοχώρια» ανέφερε αρχικά η Ιζαμπέλ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας