Κατερίνα Παπουτσάκη σε Μενεγάκη: «Ήρθα εδώ για να μου λες τέτοια πράγματα;»
15:57 - 16/10/2019
Την Κατερίνα Παπουτσάκη φιλοξένησε η Ελένη Mενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής της. Η κούκλα ηθοποιός, που […]
The post Κατερίνα Παπουτσάκη σε Μενεγάκη: «Ήρθα εδώ για να μου λες τέτοια πράγματα;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπουτσάκη σε Μενεγάκη: Ήρθα εδώ για να μου λες τέτοια πράγματα;
Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη στον...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚατερίνα Παπουτσάκη σε Μενεγάκη: Ήρθα εδώ για να μου λες τέτοια πράγματα;
Την Κατερίνα Παπουτσάκη φιλοξένησε η Ελένη Mενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής της.
Η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ωνάσης, τα θέλω όλα» στο θέατρο Παλλάς, μίλησε για την πρόσφατη εγκυμοσύνη της, τις πρώτες στιγμές με το νέο της μωράκι αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον πρώτο της γιο, Μάξιμο.
«Με το δεύτερο παιδί είμαι αλλιώς. Στο πρώτο, ειδικά τα πρώτα δυο χρόνια, τα είχα χάσει και ο Μάξιμος ήταν ένα παιδάκι ιδιαίτερο. Δηλαδή είχαμε τρελαθεί λίγο, πολύ κλάμα…» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όταν μάλιστα η Ελένη έστειλε συγχαρητήρια στον σύζυγο της ηθοποιού, για την ομοιότητα του μωρού με εκείνον η Κατερίνα δεν έκρυψε με χιούμορ την α
Διαβάστε το στο thestival.grΗ Κατερίνα Παπουτσάκη «εκνευρίστηκε» με την Ελένη Μενεγάκη: «Ήρθα εδώ για να μου λες τέτοια πράγματα;» (ΒΙΝΤΕΟ)
Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε σήμερα στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και οι δύο κυρίες αναφέρθηκαν στα παιδιά τους, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει
The post Η Κατερίνα Παπουτσάκη «εκνευρίστηκε» με την Ελένη Μενεγάκη: «Ήρθα εδώ για να μου λες τέτοια πράγματα;» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαπουτσάκη σε Μενεγάκη: «Ήρθα εδώ για να μου λες τέτοια πράγματα;»
«Κοίταξε να δεις τώρα τι πάθαμε ρε συ… Δηλαδή πραγματικά…"Την Κατερίνα Παπουτσάκη φιλοξένησε η Ελένη Mενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής της.Η κούκλα ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ωνάσης, τα θέλω όλα» στο θέατρο Παλλάς, μίλησε για την πρόσφατη
Διαβάστε το στο madata.grΚατερίνα Παπουτσάκη σε Ελένη Μενεγάκη: «Πάρ’ την στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου» (βίντεο)
Την Κατερίνα Παπουτσάκη φιλοξένησε η Ελένη Mενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής της.
Η κούκλα ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ωνάσης, τα θέλω όλα» στο θέατρο Παλλάς, μίλησε για την πρόσφατη εγκυμοσύνη της, τις πρώτες στιγμές με το νέο της μωράκι αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον πρώτο της γιο, Μάξιμο.
«Με το δεύτερο παιδί είμαι αλλιώς. Στο πρώτο, ειδικά τα πρώτα δυο χρόνια, τα είχα χάσει και ο Μάξιμος ήταν ένα παιδάκι ιδιαίτερο. Δηλαδή είχαμε τρελαθεί λίγο, πολύ κλάμα…» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όταν μάλιστα η Ελένη έστειλε συγχαρητήρια στον σύζυγο της ηθοποιού, για την ομοιότητα του μωρού με εκείνον η Κατερίνα δεν έκρυψε με χιούμορ τ
Διαβάστε το στο pronews.gr