Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. μοιράζει ρεπό σε όσους συμμετείχαν στα μέτρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου
11:32 - 18/11/2021
Η αποτελεσματικότητα των αστυνομικών δυνάμεων που συμμετείχαν στα μέτρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου έχει γεμίσει ικανοποίηση την Κατεχάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, έδωσε εντολή στους αστυνομικούς διευθυντές ολόκληρης της χώρας για ημερήσια ανάπαυση (ρεπό) του προσωπικού που συμμετείχε στα μέτρα, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Στη Διαταγή γίνεται αναφορά για επιχειρησιακή ετοιμότητα και αποτελεσματική ανταπόκριση, συντονισμένο σχεδιασμό και συλλογική προσπάθεια.
Σημειώνεται ότι μετά την πορεία του Πολυτεχνείου σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τις αστυνομικές Αρχές να προχωρούν σε τέσσερις και έξι συλλήψε
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καταγγελία της ΚΝΕ: Τιμώρησαν φαντάρο που συμμετείχε στην πορεία του Πολυτεχνείου
Με ανακοίνωσή της η ΚΝΕ καταγγέλει ότι τιμωρήθηκε στρατιώτης που συμμετείχε στην πορεία του Πολυτεχνείου και ζητά την παύση της ποινής.
Διαβάστε το στο thetoc.gr