Νίκος Μουτσινάς για την Μαρία Ηλιάκη: «Θέλω να της περάσω ένα πιάνο στο κεφάλι»

14:52 - 18/11/2021

O Nίκος Μουτσινάς θα βρεθεί απόψε καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά» του Open. Ένα preview απόσπασμα της συγκεκριμένης συνέντευξης...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς για Μαρία Ηλιάκη – «Μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά σε κάποιες χώρες»

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια κι ανάμεσα σε άλλα ξεκαθάρισε και για τις […] The post Νίκος Μουτσινάς για Μαρία Ηλιάκη – «Μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά σε κάποιες χώρες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Θέλω να αποκτήσω δύο παιδιά… είμαι στην διαδικασία»

Για την επιθυμία του να υιοθετήσει παιδί μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς στο Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια. «Θέλω να αποκτήσω […] The post Νίκος Μουτσινάς: «Θέλω να αποκτήσω δύο παιδιά… είμαι στην διαδικασία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νίκος Μουτσινάς για Μαρία Ηλιάκη: «Δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να την πάρω τηλέφωνο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Ανοιχτά και στην Αννίτα Πάνια βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής ρωτήθηκε To άρθρο Νίκος Μουτσινάς για Μαρία Ηλιάκη: «Δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να την πάρω τηλέφωνο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νίκος Μουτσινάς στην Αννίτα Πάνια: «Θέλω να αποκτήσω δύο παιδιά, είμαι στη διαδικασία» (Videos)

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει τόσο μεγάλη κουβέντα για το τι φύλο γουστάρω»

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»