ΕΛΣΤΑΤ: Η ανεργία μειώθηκε στο 13% τον Σεπτέμβριο

15:46 - 18/11/2021

Στο 13% μειώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Σεπτέμβριο εφέτος, από 16,5% τον Σεπτέμβριο 2020 και 13,9% τον Αύγουστο 2021. Σύμφωνα με την έρευνα εργατικού δυναμικού της ΕΛΣΤΑΤ, οι άνεργοι ανήλθαν σε 609.501 άτομα, σημειώνοντας μείωση κατά 169.335 άτομα σε σχέση με τον Σεπτέμβριο 2020 (21,7%) και κατά 45.571 άτομα σε... Source

Διαβάστε Περισσότερα στο ergasiakanea.eu
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΕΛΣΤΑΤ: Μικρή μείωση της δύναμης του ελληνικού στόλου τον Σεπτέμβριο

Μείωση κατά 0,7% εμφάνισε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Σεπτέμβριο, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020.  Κατά την αντίστοιχη σύγκριση  του έτους 2020 προς το 2019  είχε σημειωθεί μείωση κατά 2,0%. Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η ολική χωρητικότητα του ελληνικού εμπορικού στόλου, από πλοία 100 ΚΟΧ και άνω, παρουσίασε μείωση κατά […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Επίθεση εν ενεργεία διαιτητή στον Κλάτενμπεργκ!

«Επίθεση» στον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ εξαπέλυσε ο εν ενεργεία διαιτητής, Βαγγέλης Γρατσάνης, για την επιλογή των ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα. Η επιστολή του Βαγγέλη Γρατσάνη. «Μαρκ, κατόπιν πολλών ετών παρουσίας μου στους πίνακες εθνικών κατηγοριών νομίζω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, όντας πλέον και διαιτητής Α κατηγορίας, να ξέρω πότε η κατάσταση τελματώνει και […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ergasiakanea.eu

Νέες προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ – Ημερομηνίες αιτήσεων

Δεκάδες θέσεις εργασίας σε Supermarket (Bασιλόπουλος, Lidl, MyMarket & Metro)

Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, την ανανέωση επικουρικών και για αυτούς που αντικαθιστούν τους ανεμβολίαστους

Κοινωνικό Τιμολόγιο: Πότε λήγει η διορία για τις αιτήσεις

Επιταγή ακρίβειας 250 ευρώ – Ανακοινώθηκαν τα κριτήρια και οι δικαιούχοι

Θεατρική παράσταση με Γιώργο Νινιό, με προσφορά μειωμένης τιμής εισιτηρίων για όλα τα μέλη της ΕΝΕ