Τσίπρας: Το σποτ που ανέβασε για τον εμβολιασμό – Guest star… ο Άδωνις Γεωργιάδης (Video)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίντεο με τατουάζ του ΣΥΡΙΖΑ 35 δευτερολέπτων για τον εμβολιασμό με φωνή… Άδωνι Γεωργιάδη (vid)
Την ώρα που μια κοπέλα κάνει τατουάζ τη λέξη «ζωή» από το ρετρό ραδιόφωνο ακούγεται η φωνή του… Άδωνι Γεωργιάδη που είχε πει: «Δεν θέλεις να εμβολιαστείς; Μη σώσεις».
Διαβάστε το στο Το πρώτο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον εμβολιασμό με «πρωταγωνιστή» τον... Άδωνι Γεωργιάδη
«Εμβολιάζομαι. Είμαι θετική στη ζωή» το σλόγκαν του ΣΥΡΙΖΑ στο πρώτο σποτ που βγάζει, για τον εμβολιασμόΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣΥΡΙΖΑ: Νέο σποτ για για τον εμβολιασμό με «καρφιά» για τον Άδωνι Γεωργιάδη
Το διαφημιστικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού παρουσίασε, μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας. Στο βίντεο πρωταγωνιστεί μία κοπέλα, που κάνει τατουάζ τη λέξη «ζωή» και δηλώνει: «Εμβολιάζομαι, είμαι θετική στη ζωή». Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει καρφιά για τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη,...
The post ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σποτ για για τον εμβολιασμό με «καρφιά» για τον Άδωνι Γεωργιάδη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΔείτε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον εμβολιασμό με τη συμμετοχή του… Γεωργιάδη
Το διαφημιστικό video για τον εμβολιασμό ανέβασε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, στον λογαριασμό του στο Twitter.
Το άρθρο Δείτε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον εμβολιασμό με τη συμμετοχή του… Γεωργιάδη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣΥΡΙΖΑ: Το τηλεοπτικό μήνυμα για τον εμβολιασμό με τη φωνή του… Άδωνι Γεωργιάδη
Το διαφημιστικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού παρουσίασε, μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας.
Στο βίντεο πρωταγωνιστεί μία κοπέλα, που κάνει τατουάζ τη λέξη «ζωή» και δηλώνει: «Εμβολιάζομαι, είμαι θετική στη ζωή».
Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ «δουλεύει» τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, του οποίου η φράση «δεν θέλεις να εμβολιαστείς; Μη σώσεις» ακούγεται κατά τη διάρκεια του σποτ.
Διαβάστε το στο pronews.gr