Αντώνης Ρέμος: «Ευχαριστώ την Υβόννη που μου στέκεται όλο αυτό το διάστημα»

09:08 - 19/11/2021

Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας από την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου και ετοιμάζει ένα show υπερπαραγωγή σε ένα ιστορικό […] The post Αντώνης Ρέμος: «Ευχαριστώ την Υβόννη που μου στέκεται όλο αυτό το διάστημα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Ρέμος: Ευχαριστώ την Υβόννη που μου στέκεται όλο αυτό το διάστημα

Τι είπε ο τραγουδιστής για την επιστροφή του στη νυχτερινή Αθήνα

Διαβάστε το στο

Αντώνης Ρέμος: Ευχαριστώ την Υβόννη που μου στέκεται όλο αυτό το διάστημα (Βίντεο)

«Εννοείται ότι θυμάμαι πώς ξεκίνησα το 1987 σε ένα ταβερνάκι στον Λαγκαδά. Ήμουν μείον 40 κιλά, ένα παιδί 18 χρονών που έχει όνειρα», εξομολογείται ο Αντώνης Ρέμος.

Διαβάστε το στο

Ρέμος: «Ευχαριστώ την Υβόννη που μου στέκεται όλο αυτό το διάστημα που έχω χαθεί λίγο από το σπίτι»

«Δεν έχουμε αφήσει τίποτα στην τύχη, επιμεληθήκαμε τα πάντα, από τον τρόπο που θα μπαίνει ο κόσμος μέσα, πώς θα κάτσει… Θέλω να είναι ένα ταξίδι στις αισθήσεις. Μας αξίζει να ζήσουμε σε χώρους και με προγράμματα που θα μας θυμίσουν άλλες εποχές, πράγματα που ίσως συναντούσαμε αργότερα στο μέλλον. Εγώ τα έφερα λίγο πιο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αντώνης Ρέμος: Το δημόσιο ευχαριστώ στην Υβόννη και η αποκάλυψη για την κόρη τους

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στο MEGA Καλημέρα και στον Κώστα Τσουρό για την κόρη του και την σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αντώνης Ρέμος: Το δημόσιο ευχαριστώ στην Υβόννη και η αποκάλυψη για την κόρη τους

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο