Στέλιος Νιάκαρης – Μετά τις 100 γυναίκες χάνεις το λογαριασμό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Μετά τις 100 γυναίκες, χάνεις το λογαριασμό» λέει ο Στέλιος Νιάκαρης
Το διεθνούς φήμης μοντέλο μιλάει για τη γνώση του με σταρ του Χόλιγουντ, το έξαλλο Σαββατοκύριακο με τη Μάιλη Σάιρους και τις δουλειές που έκανε πριν μπει στο χώρο του μόντελινγκ.
Διαβάστε το στο Στέλιος Νιάκαρης: Μοντέλο έγινα τυχαία - Μετά τις 100 γυναίκες χάνεις το λογαριασμό (Βίντεο)
«Σταθμός στην καριέρα μου ήταν η φωτογράφιση με την Κέιτ Μος, στην οποία ήταν και η Ντονατέλα Βερσάτσε. Πήρα πενταψήφιο νούμερο για αμοιβή» είπε ο Στέλιος Νιάκαρης
Διαβάστε το στο Στέλιος Νιάκαρης: Μετά τις 100 γυναίκες χάνεις το λογαριασμό
«Σταθμός στην καριέρα μου ήταν η φωτογράφιση με την Κέιτ Μος, στην οποία ήταν και η Ντονατέλα Βερσάτσε», αναφέρει ο Στέλιος Νιάκαρης. Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε το Στέλιο Νιάκαρη, ο οποίος μίλησε για τη γνωριμία του με τις σταρ του Χόλυγουντ, το… έξαλλο σαββατοκύριακο με τη Μάιλι Σάιρους, και τις δουλειές που έκανε ... Περισσότερα
To άρθρο Στέλιος Νιάκαρης: Μετά τις 100 γυναίκες χάνεις το λογαριασμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Στέλιος Νιάκαρης – Μετά τις 100 γυναίκες χάνεις το λογαριασμό
Ο Στέλιος Νιάκαρης είναι ο νέος επιβήτορας της ελληνικής πασαρέλας!;
Διαβάστε το στο Στέλιος Νιάκαρης: Μετά τις 100 γυναίκες χάνεις τον λογαριασμό
Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε την Παρασκευή (19/11) το Στέλιο Νιάκαρη, ο οποίος μίλησε για τη γνωριμία του με τις σταρ του Χόλυγουντ, το… έξαλλο σαββατοκύριακο με τη Μάιλι Σάιρους, και τις δουλειές που έκανε πριν γίνει μοντέλο! «Την περίοδο της καραντίνας έκανα μαθήματα φωνητικής», αποκάλυψε ο Στέλιος Νιάκαρης, ενώ αναφερόμενος σε δουλειές που έκανε πριν γίνει μοντέλο ο ίδιος είπε ότι «Και σε κομμωτήριο έχω δουλέψει, και σερβιτόρος, και μπαρ και υποδοχή, μοντέλο έγινα τυχαία». «Σταθμός στην καριέρα μου ήταν η φωτογράφιση με την Κέιτ Μος, στην οποία ήταν και η Ντονατέλα Βερσάτσε. Στη φωτογράφιση με την Κέιτ Μος πήρα πενταψήφιο νούμερο για αμοιβή», είπε. «Έχω συναντήσει η Λίντσ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣτέλιος Νιάκαρης: Μετά τις 100 γυναίκες χάνεις το λογαριασμό (BINTEO)
«Την περίοδο της καραντίνας έκανα μαθήματα φωνητικής», αποκάλυψε ο Στέλιος Νιάκαρης, ενώ αναφερόμενος σε δουλειές που έκανε πριν γίνει μοντέλο ο ίδιος είπε ότι «Και σε κομμωτήριο έχω δουλέψει, και σερβιτόρος, και μπαρ και υποδοχή, μοντέλο έγινα τυχαία». «Σταθμός στην καριέρα μου ήταν η φωτογράφιση με την Κέιτ Μος, στην οποία ήταν και η Ντονατέλα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτέλιος Νιάκαρης: «Μετά τις 100 γυναίκες χάνεις τον λογαριασμό»
Στο MEGA Καλημέρα μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Στέλιος Νιάκαρης και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πώς ξεκίνησε η καριέρα του ως μοντέλο […]
The post Στέλιος Νιάκαρης: «Μετά τις 100 γυναίκες χάνεις τον λογαριασμό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΈπαθε… Σπαλιάρα γνωστό μοντέλο – «Μετά τις 100 γυναίκες χάνεις το λογαριασμό»
Γνωστό μοντέλο θύμισε Σπαλιάρα σε συνέντευξη που παραχώρησε...
Διαβάστε το στο to10.grΣτέλιος Νιάκαρης: Μετά τις 100 γυναίκες χάνεις τον λογαριασμό – ΒΙΝΤΕΟ
Ο Στέλιος Νιάκαρης έχει κάνει μια αρκετά επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με δεκάδες εξώφυλλα και πασαρέλες για διεθνείς οίκους, ενώ πλέον είναι επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης. Το μοντέλο που ασχολείται πλέον ως επιχειρηματίας και με τον χώρο της εστίασης, αποκάλυψε, μιλώντας στο Mega, ότι πλέον έχει… χάσει […]
Διαβάστε το στο dete.grΣτέλιος Νιάκαρης: «Μετά τις 100 γυναίκες, χάνεις το λογαριασμό»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» παραχώρησε ο Στέλιος Νιάκαρης. Το διεθνούς φήμης μοντέλο αναφέρθηκε στην γνωριμία του με σταρ του Χόλιγουντ, το έξαλλο Σαββατοκύριακο με τη Μάιλι Σάιρους και τις δουλειές που έκανε πριν μπει στο χώρο του μόντελινγκ. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς ξεκίνησε η καριέρα του ως μοντέλο. «Με το μόντελινγκ ασχολήθηκα τελείως τυχαία. […]
The post Στέλιος Νιάκαρης: «Μετά τις 100 γυναίκες, χάνεις το λογαριασμό» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr