Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ: «Είμαι ίσως ο πιο κουλ αρχηγός στον κόσμο»
10:54 - 20/11/2021
Ο επιθετικός της Άρσεναλ και της Γκαμπόν σε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα των «κανονιέρηδων» τονίζει ότι προσπαθεί να γίνει παράδειγμα προς μίμηση «Είμαι ο πιο κουλ αρχηγός στο πρωτάθλημα, ίσως…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ομπαμεγιάνγκ: "Είμαι ο πιο κουλ αρχηγός της Premier League, ίσως και στον κόσμο"
Υπάρχουν διάφοροι τύποι αρχηγών στο ποδόσφαιρο. Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι από εκείνους που φορούν το περιβραχιόνιο και έχουν επίγνωση του βάρους που κουβαλούν.
Διαβάστε το στο thebest.grΟμπαμεγιάνγκ: «Είμαι ίσως ο πιο κουλ αρχηγός στον κόσμο»
«Είμαι ο πιο κουλ αρχηγός στο πρωτάθλημα, ίσως στον κόσμο» είπε, μεταξύ άλλων, ο επιθετικός της Άρσεναλ και της Γκαμπόν, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, σε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα των «κανονιέρηδων». «Για να πω την αλήθεια προσπαθώ να γίνω παράδειγμα, νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του να είσαι αρχηγός. Προσπαθώ να εμπνεύσω τους νέους στην […]
The post Ομπαμεγιάνγκ: «Είμαι ίσως ο πιο κουλ αρχηγός στον κόσμο» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΟμπαμεγιάνγκ – «Είμαι ίσως ο πιο…κουλ αρχηγός στον κόσμο»
Την πεποίθηση πως είναι ο πιο... κουλ αρχηγός του πλανήτη έχει για τον εαυτό του ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.
Διαβάστε το στο to10.gr