Έγκυος στον πέμπτο μήνα η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα

11:44 - 21/11/2021

Όπως ειπώθηκε μέσα από την εκπομπή «Open Weekend», ο Νίκος Καρβέλας και η σύντροφός του Ελένη Φερεντίνου πρόκειται να γίνουν γονείς. Το ζευγάρι...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όπως ειπώθηκε μέσα από την εκπομπή «Open Weekend», ο Νίκος Καρβέλας και η σύντροφός του Ελένη Φερεντίνου πρόκειται να γίνουν γονείς. Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και δυο χρόνια....

Διαβάστε το στο Zougla

Όπως ειπώθηκε μέσα από την εκπομπή «Open Weekend», ο Νίκος Καρβέλας και η σύντροφός του Ελένη Φερεντίνου πρόκειται να γίνουν γονείς. The post Έγκυος στον πέμπτο μήνα η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα appeared first on Lamianow.gr.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Νίκος Καρβέλας: Έγκυος στον πέμπτο μήνα η σύντροφος του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος θα γίνει μπαμπάς για ακόμη μια φορά καθώς η σύντροφός του είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα και περιμένει αγοράκι.Πατέρας για τρίτη φορά θα γίνει ο Νίκος Καρβέλας, καθώς η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου, είναι έγκυος. Ο έρωτας του ζευγαριου που είναι μαζί τα δύο τελευταία χρόνια ολοκληρώνεται με τον ερχομό του παιδιού τους, το οποίο είναι αγοράκι. Μάλιστα, σύμφωνα με το Open, η σύντροφός του βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για την Έλενα Φερεντίνου και το τρίτο για τον Νίκο Καρβέλα.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»