Συγκλονίζει η Κατερίνα Μαυρίκη: «Γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης με βίασε το 2013»

12:20 - 21/11/2021

Η σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» Κατερίνα Μαυρίκη έδωσε συνέντευξη στην Espresso και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχει πέσει θύμα βιασμού το 2013…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η Κατερίνα Μαυρίκη: «Γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης με βίασε το 2013»

Η σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» Κατερίνα Μαυρίκη έδωσε συνέντευξη στην Espresso και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχει πέσει θύμα βιασμού το 2013 από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Διαβάστε το στο

Σοκάρει η σεναριογράφος Κατερίνα Μαυρίκη: «Το 2013 με βίασε γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης»

Σοκάρει σε συνέντευξη που έδωσε η σεναριογράφος Κατερίνα Μαυρίκη, η οποία εξομολογήθηκε ότι το 2013 γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης τη βίασε. Η σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μιλώντας…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες