Χρήστος Δάντης: «Θα ακούσουμε πολλές καταγγελίες και στο χώρο του τραγουδιού»

13:22 - 21/11/2021

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα του δημοσιογράφου. Ο γνωστός τραγουδιστής...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Δάντης: «Θα ακούσουμε πολλές καταγγελίες και στο χώρο του τραγουδιού»

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα του δημοσιογράφου...

Διαβάστε το στο Zougla

Δάντης για #MeToo: Θα ακούσουμε πολλά και θα δούμε πολλά και στο χώρο του τραγουδιού

Ο συνθέτης και ερμηνευτής μίλησε για συμπεριφορές στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης

Διαβάστε το στο news.gr

Χρήστος Δάντης για #metoo: Θα δούμε και θα ακούσουμε πάρα πολλά και στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας

«Πολλές φορές, δεν τις παίρνεις χαμπάρι αυτές τις συμπεριφορές…» Την πεποίθηση ότι ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα στον χώρο της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας εξέφρασε ο Χρήστος Δάντης, αναφερόμενος στο κίνημα του #MeToo στην Ελλάδα. «Θα ακούσουμε για πάρα πολλές καταγγελίες και στον χώρο της μουσικής», ανέφερε ο καταξιωμένος τραγουδοποιός, σε δηλώσεις του στην εκπομπή της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δάντης: «Θα ακούσουμε πολλές καταγγελίες και στον χώρο της μουσικής»

Δεν… ξεφεύγει ούτε και ο χώρος της μουσικής όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Τραγουδιστής Χρήστος Δάντης. Μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος και αναφέρθηκε επίσης σε όσα συμβαίνουν και στη μουσική βιομηχανία. Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Open Weekend» και στο ελληνικό κίνημα #MeToo. «Θα ακούσουμε πάρα πολλά και πιστεύω θα δούμε και […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»