Η Ελπίδα σοκάρει: «Ο άντρας μου έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε»
11:40 - 22/11/2021
Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελπίδα, βρέθηκε στο ξεκίνημα της εβδομάδας καλεσμένη στο Πρωινό. Η ερμηνεύτρια συγκλόνισε με την περιγραφή της για […]
The post Η Ελπίδα σοκάρει: «Ο άντρας μου έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
H Eλπίδα για τον θάνατο του άντρα της: «Έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε»
Η Ελπίδα βρέθηκε καλεσμένη την Δευτέρα το πρωί της Δευτέρας στο «Πρωινό» και συγκλόνισε με την περιγραφή του θανάτου του συζύγου της
Διαβάστε το στο ZouglaH Eλπίδα για τον θάνατο του άντρα της: «Έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε»
Η Ελπίδα βρέθηκε καλεσμένη την Δευτέρα το πρωί της Δευτέρας στο «Πρωινό» και συγκλόνισε τόσο με την περιγραφή του θανάτου του συζύγου της όσο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλπίδα: Σόκαρε με την αποκάλυψή της – «Ο άντρας μου έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε» [βίντεο]
Ελπίδα: Η Ελπίδα ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στο πρώτο J2US, το έμφραγμα που υπέστη αλλά και τον θάνατο του άντρα της. Η Ελπίδα αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά πώς ο σύζυγός της πέθανε στα χέρια της και ένα μήνα...
The post Ελπίδα: Σόκαρε με την αποκάλυψή της – «Ο άντρας μου έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε» [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣυγκινεί η Ελπίδα: «Ο άντρας μου έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε»
«Στις 3 Ιουλίου του 2020 έχασα τον άντρα μου και στις 4 Αυγούστου έπαθα το έμφραγμα, από μεγάλο στρες. Έγινε ένα γεγονός που αφορούσε οικονομικά θέματα και πιέστηκα. Ήμουν μόνη μου στο σπίτι. Ένιωθα έναν πόνο σαν να είναι μυϊκός, γιατί ο άντρας μου έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκλονίζει η Ελπίδα: Ο άντρας μου έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε
«Μου παίρνει την πίεση, δεν έδειχνε πια το πιεσόμετρο, είχε φτάσει στο τέρμα»
Διαβάστε το στο news.grΗ Ελπίδα σοκάρει: «Ο άντρας μου έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε»
"Τον κρατούσα και του έλεγα "Στάθη περίμενε! Περίμενε, περίμενε Στάθη!". Ήταν τραγικές στιγμές, δεν θέλω να τις θυμάμαι", περιγράφει η Ελπίδα
The post Η Ελπίδα σοκάρει: «Ο άντρας μου έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε» appeared first on Lamianow.gr.
Διαβάστε το στο lamianow.grΕλπίδα – «Ο άντρας μου έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε»
Η Ελπίδα, βρέθηκε στο ξεκίνημα της εβδομάδας καλεσμένη στον ΑΝΤ1 και συγκλόνισε με την περιγραφή της για το πώς πέθανε ο σύζυγός της μέσα στα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελπίδα – «Ο άντρας μου έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε»
Διαβάστε το στο spoilersΕλπίδα: «Ο άντρας μου έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε»
Ελπίδα: «Ο άντρας μου έπεσε στα χέρια μου και τον κρατούσα και του έλεγα «Στάθη περίμενε! Περίμενε, περίμενε Στάθη! μην αφήσεις την αναπνοή σου».
Διαβάστε το στο pagenews.grΕλπίδα: "Ο άντρας μου έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε"
"Ήταν τραγικές στιγμές, δεν θέλω να τις θυμάμαι"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΕλπίδα: «O άντρας μου πέθανε στα χέρια μου! Οι στιγμές ήταν τραγικές»
Ελπίδα: «O άντρας μου πέθανε στα χέρια μου! Οι στιγμές ήταν τραγικές» Ένα μήνα μετά από τον θάνατο του συζύγου της, η γνωστή τραγουδίστρια έπαθε έμφραγμα! Ένας χρόνος περίπου έχει περάσει από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο σύζυγός της Ελπίδας, Στάθης Κατσαντώνης. Η γνωστή τραγουδίστρια έπειτα από 45 χρόνια κοινής πορείας με τον επιχειρηματία αναγκάστηκε να […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr