Μικρή μου, αγάπη μου…: Στη δημοσιότητα – ντοκουμέντο με προσωπικές πιλότου – Κάρολαϊν πριν το φρικτό έγκλημα (Vid)
17:58 - 22/11/2021
Εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή γνώμη το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Τον περασμένο Μάιο η 20χρονη Κάρολαϊν δολοφονήθηκε στη μεζονέτα όπου ζούσε με την 11 μηνών...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μικρή μου, αγάπη μου…: Στη δημοσιότητα – ντοκουμέντο με προσωπικές πιλότου – Κάρολαϊν πριν το φρικτό έγκλημα (Vid)
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Μικρή μου, αγάπη μου…»: Στη δημοσιότητα βίντεο – ντοκουμέντο με προσωπικές πιλότου – Κάρολαϊν πριν το φρικτό έγκλημα
Εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή γνώμη το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Τον περασμένο Μάιο η 20χρονη Κάρολαϊν δολοφονήθηκε στη μεζονέτα όπου ζούσε με την 11 μηνών κόρη της με τον 33χρονο πιλότο σύζυγό της που 40 ημέρες μετά ομολόγησε το έγκλημα.
Το άρθρο «Μικρή μου, αγάπη μου…»: Στη δημοσιότητα βίντεο – ντοκουμέντο με προσωπικές πιλότου – Κάρολαϊν πριν το φρικτό έγκλημα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr«Μικρή μου, αγάπη μου…»: Στη δημοσιότητα βίντεο – ντοκουμέντο με προσωπικές πιλότου – Κάρολαϊν πριν το φρικτό έγκλημα
Εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή γνώμη το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Τον περασμένο Μάιο η 20χρονη Κάρολαϊν δολοφονήθηκε στη μεζονέτα όπου ζούσε με την 11 μηνών κόρη της με τον 33χρονο πιλότο σύζυγό της που 40 ημέρες μετά ομολόγησε το έγκλημα. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έπαιζε θέατρο υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του δολοφονήθηκε από ληστές […]
Διαβάστε το στο irafina.gr