Το Ευαγγέλιο της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου 2021 – Άγιος Κλήμης Ιερομάρτυρας, επίσκοπος Ρώμης

12:56 - 23/11/2021

Ευαγγέλιο: ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΙΗ/ 15 – 17 – 15 Προσέφερον δέ αυτώ καί τά βρέφη ίνα αυτών άπτηται καί ιδόντες οι μαθηταί επετίμησαν αυτοίς. 16 ο δέ Ιησούς προσκαλεσάμενος αυτά είπεν Άφετε τά παιδία έρχεσθαι πρός με καί μή κωλύετε αυτά τών γάρ τοιούτων εστίν η βασιλεία τού Θεού. 17 αμήν λέγω υμίν, ός εάν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σήμερα 24 Νοεμβρίου τιμάται ο Άγιος Κλήμης: Ο Επίσκοπος Ρώμης

Ο Άγιος Κλήμης ήταν Ρωμαίος αριστοκράτης από βασιλικό γένος, γιος του Φαύστου και της Ματθιδίας....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Σήμερα 24 Νοεμβρίου τιμάται ο Άγιος Κλήμης: Ο Επίσκοπος Ρώμης

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Ευαγγέλιο Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 – Άγιος Κλήμης

Το Ευαγγέλιο της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου 2021. Εορτή της Ορθοδοξίας: Ο Άγιος Κλήμης ο Ιερομάρτυρας και Επίσκοπος Ρώμης. Ο Άγιος Πέτρος ο Ιερομάρτυρας και Αρχιεπίσκοπος Αλεξανδρείας. Κατά Λουκά: Ο Ιησούς ευλογεί τα μικρά παιδιά. Ο πλούσιος άρχοντας. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση. Το άρθρο Ευαγγέλιο Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 – Άγιος Κλήμης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Άγιος Κλήμης Ιερομάρτυρας, επίσκοπος Ρώμης

Εορτολόγιο: Κλήμης. 24 Νοεμβρίου: Άγιος Κλήμης Ιερομάρτυρας, επίσκοπος Ρώμης – Ο Άγιος Κλήμης ήταν Ρωμαίος αριστοκράτης από βασιλικό γένος, γιος του Φαύστου και της Ματθιδίας. Ο Κλήμης σπούδασε όλες τις επιστήμες της ελληνικής παιδείας, αντάμωσε τον Απόστολο Πέτρο και διδάχθηκε απ’ αυτόν την αληθινή πίστη και θεογνωσία, οπότε έγινε θερμός κήρυκας του Ευαγγελίου και συνέγραψε […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο