Κάλυμνος: Έτσι θα εορταστεί η Αγία Αικατερίνη

17:40 - 23/11/2021

Ι.Μ. ΛΕΡΟΥ: Εκ του Ηγουμενοσυμβουλίου της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Καλύμνου, ανακοινούται εις τον ευσεβή Καλυμνιακό Λαό, ότι κατά την εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης (25.11.2021), δεν θα τελεστεί κατά το νέον ημερολόγιον πανηγυρικός εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης Βοθύνων Καλύμνου. Δια τους θέλοντας να προσκυνήσουν την Θαυματουργό Εικόνα της Αγίας και να ζητήσουν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Προσκύνηση της θαυματουργού Αγίας Αικατερίνης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Προσκύνηση της θαυματουργού Αγίας Αικατερίνης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Θα εορτάσουν την Αγία Αικατερίνη στο Κάιρο

Επί τη Ιερά μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Νύμφης του Χριστού Αικατερίνης θα τελεστεί την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021, Θεία Λειτουργία στο ομώνυμο παρεκκλήσιο εντός του Κοιμητηρίου της Ιεράς Πατριαρχικής Μονής του Αγίου Γεωργίου στο παλαιό Κάιρο. Το άρθρο Θα εορτάσουν την Αγία Αικατερίνη στο Κάιρο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τα άφθαρτα λείψανα της Αγίας Αικατερίνης

Τα άφθαρτα λείψανα της Αγίας Αικατερίνης Τα αδιάφθορα λείψανα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης βρίσκονται στην Ιερά Μονή Θεοβαδίστου Όρους Σινά, Αγία Αικατερίνη, αλλά η λειψανοθήκη, κατάφερε να βρει μόνο φωτογραφίες από την κάρα και το αριστερό της χέρι. Αποτμήματα του ιερού της λειψάνου έχουν εντοπιστεί επίσης και σε αρκετά μέρη της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης, τα οποία προήλθαν μάλλον από […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο