ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί μείγμα μπαχαρικών για ψησταριά – Ποιοι καλούνται να μην το καταναλώσουν

18:00 - 23/11/2021

ΕΦΕΤ: Μείγμα για ψησταριά ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων. Όπως αναφέρει ο Οργανισμός, και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας του φορέα, «κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος “Επίσημος Έλεγχος για την παρουσία αλλεργιογόνων ουσιών σε ορισμένα είδη τροφίμων” έτους 2021, προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με στοιχεία: “ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί μείγμα μπαχαρικών για ψησταριά – Ποιοι καλούνται να μην το καταναλώσουν

Και προσθέτει: «Το προϊόν, εξετάσθηκε από το Β’ Τμήμα της Α’ Χημικής Υπηρεσίας Αθηνών, της Γενικής Διεύθυνσης του Γενικού Χημείου του Κράτους, της Α.Α.Δ.Ε., όπου διαπιστώθηκε ότι περιέχει γλουτένη. Το άρθρο ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί μείγμα μπαχαρικών για ψησταριά – Ποιοι καλούνται να μην το καταναλώσουν εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο