Μαρέβα Μητσοτάκη: Διαψεύδει ότι έδωσε συνέντευξη στον Μένιο Φουρθιώτη
20:34 - 23/11/2021
Με ανάρτησή της στο Twitter η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη διαψεύδει ότι έδωσε συνέντευξη στον Μένιο Φουρθιώτη για την κυριακάτικη εφημερίδα του, κάνοντας λόγο για «πόλεμο λάσπης». «Για να τελειώνουμε και με αυτό το παραμύθι. Καμία συνέντευξη δεν έχω δώσει και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Κάποιοι συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης», αναφέρει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στην ανάρτησή της. Η απάντηση της συζύγου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ήρθε μετά από αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπου η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη εμφανίζεται να έχει παραχωρήσει δηλώσεις στην εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη η οποία κυκλοφόρησε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μαρέβα Γκραμπόβσκι διαψεύδει ότι έδωσε συνέντευξη στα «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη
«Αυτή είναι η δική μου Ελλάδα». Με τον τίτλο αυτό και μια φωτογραφία που δείχνει την Μαρέβα Γκραμπόβσκι, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά», του Μένιου Φουρθιώτη, την Κυριακή 21.11.2021, πληροφορεί πως φιλοξενεί δηλώσεις της συζύγου του πρωθυπουργού. Το κείμενο υπογράφει ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος στον τίτλο λέει: «Η Μαρέβα Μητσοτάκη μιλά για ... Περισσότερα
To άρθρο Η Μαρέβα Γκραμπόβσκι διαψεύδει ότι έδωσε συνέντευξη στα «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο H Μαρέβα Μητσοτάκη διαψεύδει δήθεν συνέντευξη της: «Παραμύθι – Συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης»
Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Κυριακής με τίτλο στο πρωτοσέλιδο, με τίτλο «Μαρέβα Μητσοτάκη: Αυτή είναι η δική μου Ελλάδα». «Μιλώντας μας, δεν διστάζει να αποκαλύψει την αγάπη της για τον καφέ, τη σοκολάτα Παυλίδης, την ύπαιθρο και το… τάβλι!» έγραφε στην εισαγωγή του ο παρουσιαστής που μέχρι πρότινος βρισκόταν στη φυλακή. Η κυρία […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρέβα Μητσοτάκη: Παραμύθι, δεν έχω δώσει καμία συνέντευξη
Η σύζυγος του πρωθυπουργού διαψεύδει δημοσίευμα με δήθεν συνέντευξη που έχει δώσει κάνοντας λόγο για «πόλεμο λάσπης» Με ανάρτησή της στο Twitter, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη διαψεύδει δημοσίευμα με δήθεν συνέντευξη που έχει δώσει στον Μένιο Φουρθιώτη για την εφημερίδα «Αποκαλυπτικά». Μάλιστα, η υποτιθέμενη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο φύλλο της περασμένης Κυριακής, υπήρχε και στο […]
The post Μαρέβα Μητσοτάκη: Παραμύθι, δεν έχω δώσει καμία συνέντευξη appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΜαρέβα Μητσοτάκη: Διαψεύδει τη «συνέντευξη» στην εφημερίδα του Φουρθιώτη
«Κάποιοι συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης!» γράφει η σύζυγος του πρωθυπουργού
Διαβάστε το στο topontiki.grΜαρέβα Μητσοτάκη: Παραμύθι, δεν έχω δώσει καμία συνέντευξη
Η σύζυγος του πρωθυπουργού διαψεύδει δημοσίευμα με δήθεν συνέντευξη που έχει δώσει κάνοντας λόγο για «πόλεμο λάσπης»
The post Μαρέβα Μητσοτάκη: Παραμύθι, δεν έχω δώσει καμία συνέντευξη appeared first on Lamianow.gr.
Διαβάστε το στο lamianow.grΗ Μαρέβα Γκραμπόβσκι διαψεύδει ότι έδωσε συνέντευξη στα «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη
«Αυτή είναι η δική μου Ελλάδα». Με τον τίτλο αυτό και μια φωτογραφία που δείχνει την Μαρέβα Γκραμπόβσκι, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά», του Μένιου Φουρθιώτη, την Κυριακή 21.11.2021, πληροφορεί πως φιλοξενεί δηλώσεις της συζύγου του πρωθυπουργού. Το κείμενο υπογράφει ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος στον τίτλο λέει: «Η Μαρέβα Μητσοτάκη μιλά για […]
Διαβάστε το στο dete.gr