Η Νάνα Μούσχουρη νοσηλεύτηκε με κορονοϊό για 4 εβδομάδες: «Το εμβόλιο είναι η σωτηρία μας»

21:54 - 23/11/2021

Μετά την περιπέτεια της με τον κορονοϊό η Νάνα Μούσχουρη με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα. Η Νάνα Μούσχουρη τόνισε πως θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της όσα της συνέβησαν τον Σεπτέμβριο ενώ ήταν εμβολιασμένη και με τις δυο δόσεις κατά του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, η Νάνα Μούσχουρη έγραψε: «Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι… Έχω πει αρκετές φορές ότι είμαι ευγνώμων προς τη ζωή, για όλες τις στιγμές που μου χάρισε, καλές και κακές. Κάθε δοκιμασία σε κάνει να εκτιμάς ακόμα περισσότερο το θείο δώρο που είναι η ζωή. Με αυτές τις σκέψεις και την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε όλα αυτ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νάνα Μούσχουρη: Νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό τέσσερις εβδομάδες αν και είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου

Την αποκάλυψη πως νόσησε με κορωνοϊό ενώ είχε κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου και λίγο πριν κάνει την τρίτη δόση έκανε η διεθνής φήμης τραγουδίστρια Νάνα Μούσχουρη. Η Νάνα Μούσχουρη ανέφερε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook  ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Γενεύης για τέσσερις ολόκληρες εβδομάδες. Η ανάρτηση της Νάνας Μούσχουρη «Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, Έχω πει αρκετές φορές ότι είμαι ευγνώμων προς τη ζωή, για όλες τις στιγμές που μου χάρησε, καλές και κακές. Κάθε δοκιμασία σε κάνει να εκτιμάς ακόμα περισσότερο το θείο δώρο που είναι η ζωή. Με αυτές τις σκέψεις και την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα να μοιρα

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας