Νάνα Μούσχουρη: Η μάχη με τον κορονοϊό – στο νοσοκομείο για 4 εβδομάδες

08:18 - 24/11/2021

Η τραγουδίστρια δημοσιοποίησε το πρόβλημα της υγείας της με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook.Η Νάνα Μούσχουρη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της την περιπέτεια που έζησε πριν από λίγο καιρό με τον κορονοϊό με μια ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook και απηύθυνε έκκληση σε όλους να προστατεύσουν την υγεία τους και να εμβολιαστούν. Διαβάστε τι έγραψε η μεγάλη ερμηνεύτρια: «Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι… Έχω πει αρκετές φορές ότι είμαι ευγνώμων προς τη ζωή, για όλες τις στιγμές που μου χάρισε, καλές και κακές. Κάθε δοκιμασία σε κάνει να εκτιμάς ακόμα περισσότερο το θείο δώρο που είναι η ζωή. Με αυτές τις σκέψεις και την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νάνα Μούσχουρη: Εμεινα έναν μήνα στο νοσοκομείο λόγω Covid-19

«Είχα εμβολιαστεί έξι μήνες πριν και ήμουν έτοιμη για την τρίτη δόση του εμβολίου, είχα την ατυχία να περάσω μέσα από τη δοκιμασία αυτού του αόρατου και τρομακτικού ιού. Και ήταν μια σκληρή δοκιμασία» ανέφερε η παγκοσμίως διάσημη καλλιτέχνιδα The post Νάνα Μούσχουρη: Εμεινα έναν μήνα στο νοσοκομείο λόγω Covid-19 appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Νάνα Μούσχουρη: Στο νοσοκομείο για ένα μήνα λόγω κορωνοϊού

Νάνα Μούσχουρη: Η διάσημη ερμηνεύτρια διηγήθηκε την περιπέτεια που πέρασε, καθώς νοσηλεύτηκε για ένα μήνα λόγω του κορωνοϊού.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά