Γιώργος Λιάγκας: «Του είπα να μη γυρίσει στο θέατρο, θα του πετάξουν γιαούρτια και ντομάτες»
11:58 - 24/11/2021
Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε σήμερα στον αέρα του “Πρωινό” το τηλεφώνημα που δέχτηκε από πασίγνωστο ηθοποιό που πέρυσι ενεπλάκη το […]
The post Γιώργος Λιάγκας: «Του είπα να μη γυρίσει στο θέατρο, θα του πετάξουν γιαούρτια και ντομάτες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας: «Του είπα να μη γυρίσει στο θέατρο γιατί θα του πετούν γιαούρτια και ντομάτες»
Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας. Για την επικοινωνία που είχε με πασίγνωστο ηθοποιό, που πέρυσι το όνομά του ενεπλάκη στο Me Too, μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. «Εμένα με πήρε πολύ γνωστός πρωταγωνιστής που ενεπλάκη το όνομά του και μου είπε “σκέφτομαι να γυρίσω στο θέατρο, τι πιστεύεις ότι θα γίνει;”. Προφανώς και είναι ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: «Του είπα να μη γυρίσει στο θέατρο γιατί θα του πετούν γιαούρτια και ντομάτες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο O Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει: «Του είπα να μη γυρίσει στο θέατρο, θα του πετάξουν γιαούρτια και ντομάτες»
Το πρωί της Τέταρτης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από πασίγνωστο ηθοποιό που πέρυσι ενεπλάκη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Λιάγκας: Του είπα να μη γυρίσει στο θέατρο, θα του πετάξουν γιαούρτια και ντομάτες
«Προφανώς και είναι ελεύθερος, δεν με πήρε κανείς μέσα από τη φυλακή»
Διαβάστε το στο news.grΛιάγκας σε πασίγνωστο ηθοποιό – «Mην γυρίσεις στο θέατρο θα φας ντομάτες και γιαούρτια»
Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας...
Διαβάστε το στο to10.grΓιώργος Λιάγκας: «Του είπα να μη γυρίσει στο θέατρο γιατί θα του πετούν γιαούρτια και ντομάτες»
Για την επικοινωνία που είχε με πασίγνωστο ηθοποιό, που πέρυσι το όνομά του ενεπλάκη στο Me Too, μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. «Εμένα με πήρε πολύ γνωστός πρωταγωνιστής που ενεπλάκη το όνομά του και μου είπε “σκέφτομαι να γυρίσω στο θέατρο, τι πιστεύεις ότι θα γίνει;”. Προφανώς και είναι ελεύθερος, δεν με πήρε κανείς […]
Διαβάστε το στο dete.gr