Βάνα Μπάρμπα: Η τέχνη είναι πάνω από την πολιτική, χίλια μπράβο στον Άρη Σερβετάλη

13:50 - 24/11/2021

Τη δική της θέση σχετικά με την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από το θίασο όπου πρωταγωνιστούσε λόγω εμβολίου εξέφρασε η Βάνα Μπάρμπα. Για την απόφαση... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βάνα Μπάρμπα: Η τέχνη είναι πάνω από την πολιτική, χίλια μπράβο στον Άρη Σερβετάλη

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάνα Μπάρμπα: Εγώ θα έλεγα μπράβο στον Αρη Σερβετάλη

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Εγώ θα έλεγα μπράβο στον Άρη Σερβετάλη»

Βάνα Μπάρμπα: «Εγώ θα έλεγα μπράβο στον Άρη Σερβετάλη» Η Βάνα Μπάρμπα σχολιάζει όσα συνέβησαν μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση στην οποία συμμετείχε. Ηηθοποιός σχολιάζοντας την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» γιατί διαφωνούσε με το να παίζει μόνο για εμβολισμένους ανέφερε ότι «η Τέχνη […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

«Ρινόκερος»: Η επίσημη ανακοίνωση για τον αντικαταστάτη του Άρη Σερβετάλη

Η αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος» δημιούργησε έντονες αντιδράσεις τις προηγούμενες ημέρες. Η Παραγωγή αποφάσισε να συνεχίσει την παράσταση αναζητώντας αντικαταστάτη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε μέχρι σήμερα ο ηθοποιός. Εξέδωσαν μάλιστα και επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους όλης της ομάδφας. Η ανακοίνωση της ομάδας του Ρινόκερου Ως εργαζόμενοι ηθοποιοί στην παράσταση […] The post «Ρινόκερος»: Η επίσημη ανακοίνωση για τον αντικαταστάτη του Άρη Σερβετάλη appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη