Η Αθηνά Λινού στην συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου στο Θησείο- Κρατούσε σημαία του ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ)
08:56 - 25/11/2021
Η Αθηνά Λινού ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και συνομίλησε με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού και υποψήφιου για την ηγεσία του κόμματος. Η ίδια φωτογραφήθηκε με τον πρώην Υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη και τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Γιώργο Καμίνη. Μάλιστα, όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του TheCaller, η Αθηνά Λινού […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Αθηνά Λινού με σημαία του ΠΑΣΟΚ στη συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου
Κρατάει… χρόνια η κολόνια της σχέσης ανάμεσα στην Αθηνά Λινού και το ΠΑΣΟΚ. Και στις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ φαίνεται ότι η καθηγήτρια του ΕΚΠΑ στηρίζει Γιώργο Παπανδρέου. Με μια σημαία (του ΠΑΣΟΚ) στα χέρια και τη μάσκα της, φυσικά, εντοπίστηκε η Αθηνά Λινού το βράδυ της Τετάρτης (24.11.2021) στη συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου στο Θησείο, ... Περισσότερα
To άρθρο Η Αθηνά Λινού με σημαία του ΠΑΣΟΚ στη συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Αθηνά Λινού: Με σημαίες στη συγκέντρωση του Παπανδρέου – «Εγώ είμαι Γιώργος, δεν είμαι γενικώς ΠΑΣΟΚ» (photos)
Η φιλία με τον Γιώργο Παπανδρέου, η υποψηφιότητα και οι φωτογραφίες με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ
Διαβάστε το στο topontiki.grΑθηνά Λινού: Με σημαία του ΠΑΣΟΚ στη συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου
Αθηνά Λινού: Η λοιμωξιολόγος βρέθηκε στην προεκλογική συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου στο Θησείο, δηλώνοντας την στήριξη της.
Διαβάστε το στο pagenews.gr