Σοφία Βόσσου : «Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με είπε χοντρή - Απάντησα για τη μεγάλη του μύτη»

11:28 - 25/11/2021

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Σοφία Βόσσου, η οποία αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που βίωσε...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Βόσσου: «Ο Παπακωνσταντίνου με είχε πει χοντρή κι εγώ του απάντησα για την μεγάλη του μύτη»

Η τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και περιέγραψε ένα περιστατικό με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σοφία Βόσσου: «Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με είπε χοντρή - Απάντησα για τη μεγάλη του μύτη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Σοφία Βόσσου

Διαβάστε το στο Zougla

Σοφία Βόσσου: «Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μου είχε πει ότι είμαι πάρα πολύ χοντρή»

«Επανήλθε η υγεία μου, όλα καλά. Όταν τραγουδάω την Άνοιξη, απογειώνομαι. Μόλις τελείωσα το λύκειο πήγα τη μάνα μου στο μαγαζί που δούλευα και λιποθύμησε. Με άκουσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ήρθε και μου είπε “έχεις πάρα πολύ ωραία φωνή κοριτσάκι μου, αλλά είσαι πάρα πολύ χοντρή” κι εγώ του απάντησα ότι “κι εσύ έχεις […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σοφία Βόσσου: «Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μου είχε πει ότι είμαι πάρα πολύ χοντρή»

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στο Happy Day και τον Δημήτρη Παπανώτα για την έναρξη της καριέρας της, τη Eurovision, τις […] The post Σοφία Βόσσου: «Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μου είχε πει ότι είμαι πάρα πολύ χοντρή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σοφία Βόσσου: Το άγνωστο περιστατικό με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου – «Με είπε χοντρή και του απάντησα…»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε η Σοφία Βόσσου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κακοποιητικές To άρθρο Σοφία Βόσσου: Το άγνωστο περιστατικό με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου – «Με είπε χοντρή και του απάντησα…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σοφία Βόσσου: "Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μου είχε πει ότι είμαι πάρα πολύ χοντρή"

"Συνέβαιναν, συμβαίνουν και θα συμβαίνουν κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Νέα τροπή στο θρίλερ Μαζωνάκη: Με εξώδικο και αξιώσεις χιλιάδων ευρώ απαντά η πλευρά του επιχειρηματία

Το μυστικό των makeup artists για βλέμμα που μαγνητίζει: Η σκιά-πρωταγωνιστής φέτος τις γιορτές!

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Μαζωνάκη: «Δέχεται ένα πρωτοφανές κύμα υποστήριξης»

Λάμψη και στυλ: Η Αλεξάνδρα Νίκα παρουσίασε τη συλλογή της με την Celia Kritharioti έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας Μαζωνάκη μετά την μήνυση από τον Στέφανο Παπαδόπουλο