Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι ψευδές το δημοσίευμα, υποτιμάει τη μαρτυρία μου, την αλήθεια μου»
16:02 - 25/11/2021
Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Γερονικολού. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για το κίνημα metoo, […]
The post Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι ψευδές το δημοσίευμα, υποτιμάει τη μαρτυρία μου, την αλήθεια μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι ψευδές το δημοσίευμα, υποτιμάει τη μαρτυρία μου, την αλήθεια μου»
«Σκέφτηκα μήπως κινηθώ νομικά εναντίον του συγκεκριμένου εντύπου», λέει η Κατερίνα Γερονικολού. Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Γερονικολού. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για το κίνημα metoo, για τον Γιώργο Κιμούλη και το ψευδές δημοσίευμα που την κάνει να σκέφτεται να κινηθεί νομικά. Μετά το #metoo η επόμενη μέρα για […]
Διαβάστε το στο irafina.grΈξαλλη η Κατερίνα Γερονικολού με το ψευδές δημοσίευμα: Υποτιμάει την μαρτυρία μου, την αλήθεια μου
by Κατερίνα25/11/2021 19:2025/11/2021 19:253 Η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ, όπου και αναφέρθηκε στο κίνημα metoo, στην καταγγελία της για τον Γιώργο Κιμούλη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έξαλλη η Κατερίνα Γερονικολού με το ψευδές δημοσίευμα: Υποτιμάει την μαρτυρία μου, την αλήθεια μου
Διαβάστε το στο spoilers