Γιάννης Βογιατζής: Το παράπονό του για τον Τόλη Βοσκόπουλο – Του έλεγα να μου εξηγήσει σε τι έχω φταίξει

06:00 - 26/11/2021

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Πέμπτης (25/11) ο Γιάννης Βογιατζής, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα και αποκάλυψε τη διαδρομή του στη μουσική και τον κινηματογράφο. Πώς έγινε τραγουδιστής για δυο τσιγάρα, το πρώτο μεροκάματο και η πρώτη μεγάλη του επιτυχία. Η φιλία με τον Τόλη Βοσκόπουλο και το παράπονό του. «Με τη σύζυγό μου είμαστε 51 χρόνια μαζί, έχουμε κάνει δύο γάμους. Με στρίμωξε», είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια. «Δούλευα από 12 ετών και πήγαινα με τα πόδια στη Νέα Σμύρνη από το Παγκράτι. Το 52′ ξεκίνησα να τραγουδάω, ενώ το πρωί δούλευα στην εταιρεία λιπασμάτων». «Εγώ ήμουν έτοιμος να μπω στη σχολή

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Βογιατζής: Τον αγαπούσα πολύ τον Βοσκόπουλο θα ήθελα να μου πει τον λόγο που χαθήκαμε

Γιάννης Βογιατζής: «Τον αγαπούσα πολύ τον Τόλη Βοσκόπουλο θα ήθελα να μου εξηγήσει τον λόγο που χαθήκαμε σε τι έφταιξα και χάθηκε μια φιλία».

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας