ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ατύχημα. Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο στη διάβαση του Πύργου (video-φώτο)

13:44 - 26/11/2021

Ένα ακόμη τρομερό ατύχημα σημειώθηκε σε μια από τις διαβάσεις της πόλης των Τρικάλων, καθώς το τρένο εξακολουθεί να διέρχεται εντός αυτής.   Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι το τρένο που κινούνταν από Τρίκαλα προς Καλαμπάκα παρέσυρε αυτοκίνητο που επιχείρησε να περάσει τη διάβαση. Το αυτοκίνητο διαλύθηκε εντελώς, ωστόσο χάρη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο trikalavoice.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τρίκαλα: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο όταν πέρναγε τη διάβαση

Ένα τρένο παρέσυρε ένα αυτοκίνητο στα Τρίκαλα, την ώρα που πέρναγε τη διάβαση, με τη σφοδρή σύγκρουση να διαλύει το όχημα, από το οποίο ο οδηγός απεγκλωβίστηκε με ελαφρά τραύματα, χάρη στην άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 13:00 στη διάβαση τρένου του Πύργου. ... Περισσότερα To άρθρο Τρίκαλα: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο όταν πέρναγε τη διάβαση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ατύχημα. Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο στη διάβαση του Πύργου (video)

Ένα ακόμη τρομερό ατύχημα σημειώθηκε σε μια από τις διαβάσεις της πόλης των Τρικάλων, καθώς το τρένο εξακολουθεί να διέρχεται εντός αυτής. Το άρθρο ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ατύχημα. Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο στη διάβαση του Πύργου (video) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Τρίκαλα: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο σε διάβαση

Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο μέσα στα Τρίκαλα. Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες.Ατύχημα σημειώθηκε σήμερα σε διάβαση τρένου, που διέρχεται μέσα από δρόμο, στην πόλη των Τρικάλων. Ειδικότερα, λίγο μετά τις 13:00 το τρένο που κινείτο από Τρίκαλα προς Καλαμπάκα, παρέσυρε αυτοκίνητο που επιχείρησε να περάσει τη διάβαση. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, αλλά, ευτυχώς, ο οδηγός απεγκλωβίστηκε μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες αντρών της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ με ελαφρά τραύματα. {https://www.youtube.com/watch?v=5GszlyM7I_Q} (Πηγή: Trikalavoice)

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ trikalavoice.gr

Πέθανε ο παλιός έμπορος της πόλης Δημήτρης Ζιώζιας

Σκασμένος ο Κουτσονάσιος. Εσπευσμένα στη Βουλή…

Για πάντα μαζί…

Ημερίδα στο Μουσείο Τσιτσάνη για τα 50 χρόνια αρχιεροσύνης του Οικουμενικού Πατριάρχη

Δενδροφύτευση διοργανώνουν τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ και ο ΑΠΣ Τρίκαλα

Υποχρεώσεις για πολίτες από τον Κανονισμό Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός και πλησίον δασικών εκτάσεων