Συγκλονίζει το γράμμα 43χρονης πριν «σβήσει» από κορονοϊό: «Έχασα τη ζωή μου, τα παιδιά μου, την οικογένειά μου»
18:50 - 26/11/2021
Η 43χρονη Θεανώ πέθανε από κορονοϊό στο νοσοκομείο της Καβάλας, αφήνοντας πίσω της δύο μικρά παιδιά. Στο κινητό της, η οικογένειά της βρήκε μήνυμα που περιέγραφε πώς η αναβλητικοτητά της να εμβολιαστεί τής κόστιζε τη ζωή, αφού είχε συνειδητοποιήσει το τέλος που ερχόταν. «Μπήκα στο σύστημα μια φορά και είπα...
The post Συγκλονίζει το γράμμα 43χρονης πριν «σβήσει» από κορονοϊό: «Έχασα τη ζωή μου, τα παιδιά μου, την οικογένειά μου» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το τελευταίο μήνυμα της 43χρονης που ανέβαλε τον εμβολιασμό της και πέθανε από κορονοϊό – «Έχασα τα παιδιά μου, την οικογένειά μου»
Η 43χρονη Θεανώ, πέθανε από κορονοϊό στις 24 Νοεμβρίου, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καβάλας. Η μητέρα δύο μικρών παιδιών, πέθανε μέσα σε τρεις εβδομάδες πριν προλάβει να εμβολιαστεί. Η κηδεία της έγινε σήμερα σε στενό οικογενειακό κύκλο, νόσησε με κορωνοϊό, νοσηλεύτηκε 2 εβδομάδες στην απλή κλινική και τα ξημερώματα της Δευτέρας διασωληνώθηκε. Η 43χρονη Θεανώ έγραψε, μέσα από το […]
The post Το τελευταίο μήνυμα της 43χρονης που ανέβαλε τον εμβολιασμό της και πέθανε από κορονοϊό – «Έχασα τα παιδιά μου, την οικογένειά μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr