Στρατοδικείο για Λοχία που έφτυσε υπάλληλο σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη

00:40 - 27/11/2021

Επεισοδιακή ήταν η συναλλαγή σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη με «πρωταγωνιστή» 40χρονο Λοχία του Στρατού. Ο Λοχίας έφτυσε τραπεζική υπάλληλο χωρίς καμία αφορμή, το έβαλε στα πόδια και έπειτα από «καταδίωξη» από περαστικούς συνελήφθη και θα περάσει από Στρατοδικείο. Συνέβη σε κεντρικό κατάστημα τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 40χρονος  εμφανίστηκε για να κάνει μια συναλλαγή. Με […] The post Στρατοδικείο για Λοχία που έφτυσε υπάλληλο σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Στρατοδικείο για λοχία που έφτυσε υπάλληλο σε τράπεζα

Επεισοδιακή ήταν η συναλλαγή σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη με «πρωταγωνιστή» έναν 40χρονο Λοχία του Στρατού. Ο Λοχίας έφτυσε μία τραπεζική υπάλληλο, το έβαλε στα πόδια και έπειτα.....

Διαβάστε το στο Zougla

Θεσσαλονίκη: Λοχίας έφτυσε υπάλληλο σε τράπεζα

Στην σύλληψη ενός 40χρονου Λοχία, ο οποίος έφτυσε χωρίς καμία αφορμή έναν υπάλληλο τράπεζας στην Θεσσαλονίκη προχώρησε η Αστυνομία. Επεισοδιακή ήταν η συναλλαγή σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη με «πρωταγωνιστή» 40χρονο Λοχία του Στρατού. Ο Λοχίας έφτυσε τραπεζική υπάλληλο χωρίς καμία αφορμή, το έβαλε στα πόδια και έπειτα από «καταδίωξη» από περαστικούς συνελήφθη και θα περάσει […] The post Θεσσαλονίκη: Λοχίας έφτυσε υπάλληλο σε τράπεζα appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Λοχίας του στρατου έφτυσε υπάλληλο τράπεζας και την απείλησε

Επεισοδιακή ήταν η επισκεψη ενός 40χρονου Λοχία σε τράπεζα της Θεσσαλονίκης. Ο Λοχίας αρχικα αρνήθηκε  να επιδείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης Covid-19 ενώ κατά την αποχώρησή του από το κατάστημα, κατευθύνθηκε προς την έξοδο κινδύνου για να φύγει από εκεί. Οι υπάλληλοι  της τράπεζας, τον προειδοποίησαν να μην φύγει από την έξοδο κινδύνου γιατί έχει […] Λοχίας του στρατου έφτυσε υπάλληλο τράπεζας και την απείλησε - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Στρατοδικείο για Λοχία που… έφτυσε υπάλληλο σε τράπεζα

Αφού δεν τον άφησαν να την χτυπήσει, κατέβασε τη μάσκα του και την έφτυσε – Η γυναίκα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι είναι ψυχικά ασταθής Επεισοδιακή ήταν η συναλλαγή σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη με «πρωταγωνιστή» 40χρονο Λοχία του Στρατού. Ο Λοχίας έφτυσε τραπεζική υπάλληλο, το έβαλε στα πόδια και έπειτα από «καταδίωξη» από περαστικούς […] The post Στρατοδικείο για Λοχία που… έφτυσε υπάλληλο σε τράπεζα appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Λοχίας έφτυσε υπάλληλο σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη

Επεισοδιακή ήταν η συναλλαγή σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη με «πρωταγωνιστή» 40χρονο Λοχία του Στρατού. Ο Λοχίας έφτυσε τραπεζική υπάλληλο χωρίς... The post Λοχίας έφτυσε υπάλληλο σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ militaire.gr

Οι ΗΠΑ ενέκριναν τη βοήθεια στην Ουκραναία, ο Μπάιντεν θέλει όπλα και πυρομαχικά να σταλούν άμεσα στο Κίεβο

Αδούλωτη Κερύνεια: 20 χρόνια από το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν

Οι Patriot, οι S-300, τα Ελληνικά Νησιά και το Κυπριακό

«Παίζοντας με τη Δημοκρατία»-Δημ. Κωνσταντακόπουλος

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ: 20 χρόνια από το εκκωφαντικό ΟΧΙ η Κύπρος ξανά σε κίνδυνο-Δημ.Κωνσταντακόπουλος

Γάζα 200 ημέρες πολέμου! Ο Πάνος Χαρίτος αναλύει όσα έγιναν όσα μπορεί να έρθουν…