Βίντεο στο Ισραήλ «φέρνει στη ζωή» θύματα ενδοοικογενειακής βίας προκειμένου να προειδοποιήσουν άλλες γυναίκες

08:50 - 27/11/2021

«Ήμουν η Μιχάλ Σελά», λέει η νεκρή γυναίκα, κοιτάζοντας κατάματα τον φακό. «Το 2019, δολοφονήθηκα από τον άνδρα που ήταν ο σύζυγός μου, τον δολοφόνο Ελιράν Μαλούλ. Και σήμερα, αφότου έχασα τη ζωή μου, σας απευθύνω έκκληση: Ακούστε τη φωνή μου». Το βίντεο είναι μέρος μιας εκπαιδευτικής εκστρατείας στο Ισραήλ που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να «φέρει πίσω στη ζωή» πέντε δολοφονημένες γυναίκες, με στόχο να προειδοποιήσει άλλες να προστατευτούν από τις κακοποιητικές σχέσεις. Τα βίντεο δημιουργήθηκαν από φωτογραφίες των γυναικών προτού πεθάνουν, με τη χρήση τεχνολογίας που τους «δίνει ζωή» και τις εμφανίζει να μιλάνε. Οι φωνές του έχουν μεταγλωττιστεί με τη

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας