Σεμέδο: «Φυσικά θα μου άρεσε να παίξω στην Πόρτο» (vids)

15:56 - 27/11/2021

Ξεκάθαρος ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρουμπέν Σεμέδο Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρουμπέν Σεμέδο μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» και αναφερόμενος στο αν θα ήθελε να αγωνιστεί στην Πόρτο απάντησε…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεμέδο: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στην Πόρτο;»

Ο στόπερ του Ολυμπιακού μίλησε στην A Bola για το ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Ντραγκάο.

Διαβάστε το στο

Σεμέδο: Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στην Πόρτο;

Θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Πόρτο φαίνεται να είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο. «Φυσικά θα μου άρεσε να παίξω για την Πόρτο», φέρεται να υποστήριξε ο αμυντικός του Ολυμπιακού στην A Bola και πρόσθεσε: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει σε μία ομάδα τόσο μεγάλη; Δεν μπορώ να πω περισσότερα τη δεδομένη στιγμή, θα δούμε τι θα γίνει στο κοντινό μέλλον. Έχω μία δουλειά και πρέπει να επιστρέψω στο παιχνίδι γρήγορα. Η Πόρτο μπορεί να μου δώσει ευκαιρία να επανεκκινήσω την καριέρα μου».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σεμέδο: «Φυσικά και θα ήθελα να παίξω στην Πόρτο»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Πόρτο εξέφρασε ο Ρούμπεν Σεμέδο σε δηλώσεις του στην Πορτογαλία. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Σεμέδο στην Α’ Bola: «Θα μου άρεσε να παίξω για την Πόρτο»

Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε σε πορτογαλική εφημερίδα και δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Πόρτο.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά