Συμμορία ανηλίκων απείλησε με κατσαβίδι και λήστεψε μαθητές σχολικής εκδρομής, στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως [βίντεο]
21:06 - 27/11/2021
"Ξινή"βγήκε για τρεις μαθητές η εκδρομή στον βράχο της Ακρόπολης. Έπεσαν θύματα θρασύτατων μελών συμμορίας ανηλίκων, οι οποίοι τους επιτέθηκαν απειλώντας τους με κατσαβίδι
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συμμορία ανηλίκων ξυλοκόπησε και λήστεψε μαθητές στην Ακρόπολη εν όψει σχολικής εκδρομής
Έστησαν ενέδρα σε μια σχολική εκδρομή στα βραχάκια της Ακρόπολης. Τα μέλη μια ανήλικης συμμορίας έβαλαν στόχο τους μικρούς μαθητές καθώς πλησίασαν 3 15χρονους και άρχισαν να τους ξυλοκοπούν άγρια στο σώμα και στο κεφάλι. Τους απείλησαν με κατσαβίδι και τους άρπαξαν δύο κινητά τηλέφωνα.
Τα τρία 15χρονα παιδιά είχαν πάει εκδρομή με το σχολείο στην Ακρόπολη, όταν τα προσέγγισε η συμμορία των ανηλίκων τους απείλησε με κατσαβίδι για να τους κλέψει και όταν αντιστάθηκαν άρχισαν να τους γρονθοκοπούν με απίστευτη βιαιότητα στο κεφάλι και το σώμα.
Οι νεαροί δράστες όταν τους ακινητοποίησαν τους ζήτησαν τα κινητά τους τηλέφωνα και όταν τα παιδιά αρνήθηκαν τότε άρχισε ο βίαιος ξυλοδαρμός τους.
«Μας ζήτησαν
Διαβάστε το στο pronews.gr