J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρίνα Πατούλη – Η αντίδραση του Κοκλώνη (ΒΙΝΤΕΟ)

07:54 - 28/11/2021

«Πράγματι δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί οι υποχρεώσεις μου είναι πολλές. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα όμως να δώσουμε θέση στα νέα παιδιά ο λόγος που ήρθα εδώ είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός και αμφισβητήθηκε» είπε η Μαρίνα Πατούλη. Ο Νίκος Κοκλώνης την παρακάλεσε να εμφανιστεί και το επόμενο Σάββατο για […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρίνα Πατούλη

Την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το J2US ανακοίνωσε η Μαρίνα Πατούλη, επικαλούμενη υποχρεώσεις που δεν την αφήνουν να επικεντρωθεί στο σόου. «Εμένα δεν με αφορά η κριτική της επιτροπής κι αν τραγούδησα καλά. Εγώ μένω στο στίχο που είχε βαθύτητα νοηματικά. Μένουμε ακόμα ζωντανοί στην σκηνή», δήλωσε στην εκπομπή Χαμογέλα Πάλι αναφορικά με την σκληρή κριτική που άσκησε η Δέσποινα Βάνδη τόσο σε αυτή όσο και στον Θάνο Πετρέλη.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

J2US: Η οικειοθελής αποχώρηση της Μαρίνας Πατούλη, η αμφισβήτηση και η αντίδραση Κοκλώνη (Video)

Την αποχώρησή της από το J2US ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου η Μαρίνα Πατούλη.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Επεισοδιακό το J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρίνα Πατούλη με σπόντες για την επιτροπή [Βίντεο]

Η Μαρίνα Πατούλη υποσχέθηκε να τραγουδήσει στο επόμενο live μόνο ως guest.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρίνα Πατούλη – Τι συνέβη (βίντεο)

Την αποχώρησή της από το J2US ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου η Μαρίνα Πατούλη, ξαφνιάζοντας τον Νίκο Κοκλώνη, την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό. «Πράγματι δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί οι υποχρεώσεις μου είναι πολλές. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα όμως να δώσουμε θέση στα νέα παιδιά ο λόγος […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρίνα Πατούλη – Τι συνέβη (VIDEO)

Την αποχώρησή της από το J2US ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου η Μαρίνα Πατούλη, ξαφνιάζοντας τον Νίκο Κοκλώνη, την κριτική... The post J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρίνα Πατούλη – Τι συνέβη (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας