Εβρά: «Συγχαρητήρια Μέσι για τη Χρυσή Μπάλα»

14:30 - 28/11/2021

Σε αποκάλυψη για τον νικητή της «Χρυσής Μπάλας» προχώρησε ο Πατρίς Εβρά, που έδωσε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τροπαίου στον Λιονέλ Μέσι. Ακόμα μία ένδειξη ότι ο Λιονέλ Μέσι θα είναι ο νικητής της φετινής Χρυσής Μπάλας, αυτή τη φορά μέσω αποκάλυψης από τον Πατρίς Εβρά, που μέσω του προσωπικού του λογαριασμού έδωσε συγχαρητήρια στον Αργεντινό […] The post Εβρά: «Συγχαρητήρια Μέσι για τη Χρυσή Μπάλα» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαβορί ο Μέσι για τη Χρυσή Μπάλα

Ο Λιονέλ Μέσι εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον… εαυτό του και να κατακτήσει για έβδομη φορά τη «Χρυσή Μπάλα», στην αποψινή εκδήλωση, που θα διεξαχθεί στο θέατρο «Châtelet» στο Παρίσι. Σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις, μόνο ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Γάλλος στράϊκερ της Ρεάλ Μαδρίτης, ... Περισσότερα To άρθρο Φαβορί ο Μέσι για τη Χρυσή Μπάλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εβρά «συνεχάρη» τον Μέσι για την Χρυσή Μπάλα (photo)

Ο Πατρίς Εβρά έσπευσε να… αποκαλύψει τον φετινό νικητή της Χρυσής Μπάλας, καθώς συνεχάρη τον Λιονέλ Μέσι. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πόσταρε μια φωτογραφία του μαζί με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή και έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram: «Συγχαρητήρια στον Λιονέλ Μέσι, που κατέκτησε ακόμα μία Χρυσή Μπάλα». Αν επιβεβαιωθεί ο Γάλλος, ο Αργεντινός θα κατακτήσει το […] The post Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εβρά «συνεχάρη» τον Μέσι για την Χρυσή Μπάλα (photo) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Εβρά – «Συγχαρητήρια Μέσι για τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Πατρίς Εβρά έδωσε συγχαρητήρια στον Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, παρότι δεν έχουν βγει ακόμη τα αποτελέσματα.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

Ανάρτηση Original 21 για τον Μιχάλη: «Για σένα αδερφέ μας»

ΑΕΚ1924 TV: Live η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη (VID)

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»